Zinedine Zidane

Deloc surprinzător, francezul cucerind trei trofee Champions League cu Ronaldo, Zidane l-a ales pe portughez: ”Cristiano este cel mai bun. Messi este rivalul său și este cea mai urmărită rivalitate. Dar Cristiano este fenomenal. Nu există cuvinte pentru a-l descrie. Este mult mai bun decât mine, deși am avut o carieră grozavă. El este cel mai bun din istorie”.
Rezultat: Ronaldo
Cupa Mondială FIFA
Selecționerul Tite a oferit ultimele detalii despre starea lui Neymar și Danilo, ambii accidentați
ACUM 12 MINUTE

Jose Mourinho

”Când e vorba de ales dintre Messi și Ronaldo, nu cred că este corect să îi compari pe cei doi. Singurul lucru pe care-l pot spune că este că l-am avut pe Ronaldo de partea mea, așa că sunt un om foarte fericit. Și când a trebuit să joc împotriva lui Messi dar și împotriva lui Ronaldo a trebuit să mă gândesc mult cum să îi opresc pentru a avea șanse de câștig”, a afirmat portughezul.
Rezultat: Indecis

Pep Guardiola

”Messi este cel mai bun, este clar cel mai bun. Știe cum să joace, să înscrie dar și să îi facă pe ceilalți să joace. Este mereu unde trebuie. Cu tot respectul pentru toți jucătorii, mai ales pentru Cristiano Ronaldo, cred că Messi este la alt nivel”, a afirmat Guardiola.
Rezultat: Messi

Arsene Wenger

”Din punct de vedere artistic, Messi este capabil să ofere acea pasă decisivă, este, poate, un jucător mai creativ decât Ronaldo. El este mai degrabă un finalizator, este mai bun în aer, Messi este mai artistic. Așa că în mod natural sunt mai atras de un jucător ca Messi”, susține francezul.
Rezultat: Messi

Sir Alex Ferguson

„Nu mă înțelegeți greșit, Messi e un jucător fantastic. Dar, pentru mine, asta e diferența. Messi e jucătorul Barcelonei. Dar Ronaldo ar putea să joace și la Stockport County și tot ar marca un hat-trick. Are totul. Poate șuta cu ambele picioare, poate lovi mingea cu capul și e curajos ca un leu", a afirmat Sir Alex.
Rezultat: Ronaldo

Diego Simeone

"Dacă ar trebui să aleg, aș spune Messi, cel mai probabil. Înconjurat de jucători mari, Messi e mai bun decât Ronaldo", a afirmat argentinianul.
Rezultat: Messi

Jurgen Klopp

„Am un singur selfie pe telefonul meu. Iar acesta este cu Messi. Cristiano Ronaldo este și el în cameră", consideră antrenorul lui Liverpool.
Rezultat: Messi
Așadar Lionel Messi câștigă cu 4-2 în fața lui Cristiano Ronaldo!
16 echipe din Premier League și-au trimis reprezentanți în cea mai tare competiție virtuală de FIFA 20: ePremier League! Toate meciurile sunt și pe Eurosport.ro!
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Cupa Mondială FIFA
Belgia ratează șansa de a se califica în optimi încă din etapa a 2-a. Maroc a câștigat cu 2-0
ACUM 22 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
Mbappe va fi amendat de FIFA, pentru un gest neașteptat de la finalul meciului cu Danemarca
ACUM 40 MINUTE