În presa internațională s-a tot vorbit despre o mutare impresionantă, în urma căreia cei doi jucători, care au dominat fotbalul mondial în ultimul deceniu, ar deveni coechipieri. Ariedo Braida, fostul director sportiv al Barcelonei, a vorbit despre o posibilă despărțire a lui Messi de formația catalană, pentru care argentinianul a jucat în întreaga sa carieră.
Într-un interviu acordat în presa italiană, Braida a explicat cât de greu îi va fi lui Messi să părăsească clubul unde a ajuns în urmă cu 19 ani. În același timp, fostul oficial consideră că dacă ar fi ca atacantul de 32 de ani să plece de pe Camp Nou, destinația potrivită ar fi Premier League sau Serie A.
"Messi este un jucător extraordinar și se bucură din plin de viața lui din Barcelona, alături de familie. A venit aici când avea 13 ani și, cu siguranță, îi va fi foarte greu să plece. Sunt sigur că există multe echipe care și-l doresc, în special în Anglia și Italia. Dacă una dintre ele l-ar aduce pe Messi, ar da o adevărată lovitură din punct de vedere al imaginii și al publicității.", a spus Braida.
Cupa Mondială FIFA
The Times, anunț uriaș: Leo Messi pleacă de la PSG după Cupa Mondială
ACUM 12 ORE
https://i.eurosport.com/2016/04/02/1828561.jpg

"Messi și Ronaldo ar putea juca împreună!"

Fostul director sportiv de la Barcelona a recunoscut că și-ar dori să-i vadă jucând în aceeași echipă pe Messi și Ronaldo, jucătorii care împreună au câștigat 11 Baloane de Aur. Pentru asta, Braida consideră că echipa respectivă va avea nevoie de un antrenor pe măsura calității celor doi fotbaliști.
"Personal, mi-ar plăcea să-l văd pe Messi în Serie A, la AC Milan. Cu toate acestea, sunt conștient că singurele echipe care și-l permit, în momentul de față, sunt Juventus și Inter. Cred că Messi și Cristiano Ronaldo ar putea juca împreună. Sunt doi fotbaliști fabuloşi, iar sub comanda unui antrenor pe măsură ar putea fi colegi, fără probleme.", a mai adăugat fostul director sportiv.
Cristiano Ronaldo a atins recent o bornă impresionantă, reușind să înscrie în 10 partide consecutive în Serie A. De cealaltă parte, Messi nu a mai marcat de 3 etape pentru Barca, dar a oferit un hat-trick de pase decisive în victoria catalanilor de pe terenul lui Betis.
Atât Juventus, cât și Barcelona, se află pe locul 2 în campionatele interne. Juve și Inter au același număr de puncte, după 23 de etape disputate în Serie A, dar formația lui Conte stă mult mai bine la golaveraj. În schimb, Barcelona se află la 3 puncte în spatele liderului Real Madrid, cu 15 etape rămase până la finalul sezonului din La Liga.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Cupa Mondială FIFA
Messi și-a liniștit fanii în privința unei posibile accidentări. Ce a spus despre meciul cu Mexic
ACUM 16 ORE
Fotbal
Cristiano Ronaldo, ademenit cu o ofertă imensă! Unde este așteptat
ACUM 17 ORE