Dincolo de terenul de fotbal, cei doi legendari fotbaliști se întrec și pe plan financiar. Din acest punct de vedere, 2020 a fost anul lui Leo Messi. Starul Barcelonei a încheiat acest sezon peste marele campion din lotul lui Juventus. Argentinianul este cel mai bine plătit fotbalist al lumii la finalul anului care se încheie în doar două zile. Messi a câștigat 126 de milioane de dolari în 2020, potrivit celor de la investopedia.com.
Fără nicio surpriză, pe locul al doilea s-a situat Cristiano Ronaldo. Lusitanul din lotul lui Andrea Pirlo a câștigat cu 9 milioane de dolari mai puțin. Portughezul s-a ales în 2020 cu "numai" 117 milioane de dolari. 70 de milioane de dolari au provenit din salariul de la Juventus, iar 47 de milioane de dolari, din alte surse.

Cristiano Ronaldo, declarat fotbalistul secolului XXI

Cupa Mondială FIFA
Messi și-a liniștit fanii în privința unei posibile accidentări. Ce a spus despre meciul cu Mexic
ACUM 2 ORE
Cristiano Ronaldo a fost desemnat "Jucătorul Secolului XXI" în cadrul galei Globe Soccer Awards, care a avut loc acum două seri în Dubai. Lusitanul pare că nu se mai oprește din a câștiga trofee individuale. În urmă cu două seri și-a mai trecut în palmares un premiu prestigios, el fiind desemnat "Jucătorul Secolului XXI". Premiul primit la Dubai intră astfel în palmaresul bogat al portughezului, alături de cele cinci Baloane de Aur pe care le-a câștigat până acum în carieră, dar și multe alte premii individuale.
Ronaldo l-a învins pe rivalul lui etern, Leo Messi, dar și pe starul egiptean al lui Liverpool, Mohamed Salah, în cursa pentru premiul de "Jucătorul Secolului XXI". Potrivit unor surse din presa italiană, lusitanul ar fi putut câștiga mai multe premii în seara galei Globe Soccer Awards de la Dubai. El ar fi trebuit să primească și premiul pentru jucătorul anului 2020, dar Ronaldo i-a înmânat acest premiu lui Robert Lewandowski, precizând că victoria lui, dacă și-ar asuma-o, ar fi "nedreaptă".
Fotbal
Cristiano Ronaldo, ademenit cu o ofertă imensă! Unde este așteptat
ACUM 3 ORE
Premier League
Casemiro, prima reacție după plecarea lui Ronaldo de la United! "Sper să nu-i meargă bine"
ACUM 5 ORE