Gonzalo Higuain a oferit un interviu pentru ESPN, în care a alcătuit un top al celor mai buni atacanți din lume la ora actuală. Spre surprinderea tuturor argentinianul nu i-a inclus pe Cristiano Ronaldo și Lionel Messi, alături de care a fost coleg la Real Madrid și Juventus, respectiv la naționala Argentinei.
"Lewandowski , Haaland și Benzema sunt cei mai buni pentru mine acum. Karim este în elita fotbalului de 12 ani. Lewandowski înscrie peste tot, iar Haaland este o mare promisiune, este un mare atacant.", a spus Higuain, citat de corrieredellosport.it.
Actualul jucător de la Inter Miami a numit și alți mari atacanți ai fotbalului din ultima perioadă, dar s-a oprit în dreptul unuia singur: "În istorie am avut atacanți precum Suarez, Lewandowski, Cavani, Benzema, David Villa, dar cel mai bun a fost Ronaldo, "Fenomenul". Am vrut mereu să fiu ca el și am încercat să-l copiez."
La Liga
Javier Tebas, președintele La Liga, despre cum ar fi posibilă revenirea lui Messi la Barcelona
ACUM 8 ORE
https://i.eurosport.com/2013/02/06/950171.jpg
Chiar dacă nu l-a inclus pe Messi în topul său, Higuain a avut doar cuvinte de laudă la adresa colegului său din naționala Argentinei: "Messi este magic. Totul i se pare natural. S-a născut așa, Leo face totul fără efort. Asta e ceea ce îl face unic."

Gonzalo Higuain e departe de forma care l-a consacrat

Ajuns la aproape 33 de ani, Gonzalo Higuain a decis să părăsească în acest an fotbalul mare, semnând pe 2 sezoane cu Inter Miami, echipa deținută de David Beckham în MLS. Argentinianul a fost unul dintre cei mai importanți atacanți din fotbalul mondial din ultimii 10 ani, perioadă în care a jucat la mari cluburi din Europa precum Real Madrid, Napoli, Juventus, Chelsea sau AC Milan.
De asemenea, "Pipita" a fost o piesă importantă și la naționala Argentinei, pentru care a jucat până acum 75 de meciuri și a marcat 31 de goluri și alături de care a jucat finala Campionatului Mondial din 2014.
În MLS, Higuain nu a avut un debut extraordinar, înscriind un singur gol pentru Inter Miami, formație care ocupă momentan poziția a 10-a în Conferința de Est, ultima care asigură avansarea în play-off-ul din campionatul american.
Bundesliga
Cristiano Ronaldo s-a lovit de primul refuz după despărțirea de United! Clubul care i-a închis ușa
IERI LA 13:32
Cupa Mondială FIFA
Deschamps a făcut lumină în cazul lui Benzema! Ce șanse are atacantul să revină la Mondial
IERI LA 12:26