Messi a fost protagonistul telenovelei verii, acesta cerându-i Barcelonei să îl lase să se transfere. În cele din urmă, clubul a reușit să îl convingă să rămână până la finalul contractului, chiar dacă asta înseamnă aproape sigur că îl va pierde gratis pe argentinian, care pare că s-a înțeles deja cu City.
Până să evolueze în cel mai puternic campionat din lume, Premier League, Messi a revenit în forță în echipa catalanilor, demonstrând încă o dată că termenul de "Messi-dependență" e cât se poate de conform cu realitatea.
În amicalul cu Girona, câștigat de Barcelona cu 3-1, Messi a reușit o dublă. Prima reușită a fost una superbă. Sud-americanul a primit o pasă scurtă, de la Coutinho, a întors un adversar și a tras excelent, cu dreptul: bară-gol.
Liga
Agentul lui Dembele, sunat de reprezentantul unui club uriaș! Ziariștii au surprins momentul
ACUM 2 ORE
Reușita a venit după ce Barcelona deschisese scorul în urma unei pase de geniu a decarului. Acesta l-a angajat în adâncime pe Trincao, "inventând" o pasă, iar mingea a ajuns în cele din urmă la Coutinho, care a avut de îndeplinit o simplă formalitate.
Primul gol al lui Messi, din finalul primei reprize
Pasa senzațională a lui Messi pentru Trincao, la golul lui Coutinho

Lionel Messi rămâne la Barcelona

Lionel Messi va rămâne la Barcelona până vara viitoare, la finalul sezonului 2020/2021. Anunțul a fost făcut chiar de starul argentinian, acum două săptămâni, printr-un videoclip postat de Goal.com.
În interviul respectiv, Messi explică pe larg de ce vrea să plece de la Barcelona în vara viitoare. Messi nu este fericit pe Camp Nou și voia să plece de acum, lucru pe care l-a comunicat deja conducerii. Nu dorea să rămână sub nicio formă în Catalunya, dar a revenit asupra deciziei, doar ca să evite o luptă legală cu clubul. Messi a mai spus că managamentul Barcelonei sub Josep Maria Bartomeu reprezintă un dezastru.
"Vreau să continuu să câștig trofee cu FC Barcelona, să întâresc legenda acestui club. Adevărul este că a trecut ceva timp și noi nu avem un proiect de succes, iar lucrurile merg într-o direcție greșită. Noi nu avem un proiect, nu avem nimic. Mă gândesc doar la binele familiei și la binele clubului", a spus Messi.

Premier League, programul etapei a doua

Africa Cup of Nations
Egipt s-a calificat dramatic în sferturile Cupei Africii, trecând la penalty-uri de Coasta de Fildeș
ACUM 3 ORE
Scottish Premiership
Rangers îi caută un înlocuitor lui Ianis Hagi! Ce român este pe lista scoțienilor
ACUM 4 ORE