După ce nu a fost inclus pe lista UEFA pentru Europa League, Mesut Ozil a mai primit o lovitură. El nu a fost inclus nici pe lista jucătorilor lui Arsenal pentru Premier League, astfel că aventura sa la echipa din nordul Londrei s-ar putea încheia într-un mod foarte neplăcut.
Mijlocașul de 32 de ani a ajuns în 2013 la Arsenal, dar în ultima perioadă a intrat în dizgrația clubului și nu a mai evoluat de mai bine de 7 luni pentru echipa londoneză. Cel mai bine plătit jucător din istoria echipei (350.000 de £ pe săptămână) a intrat în ultimul an de contract și cel mai probabil că în vara viitoare va pleca liber de la Arsenal.
Cu toate acestea, Ozil a rămas activ... dar în mediul online. Arsenal joacă astăzi la Rapid Viena iar Ozil a postat mai multe mesaje ironice pe contul său de Twitter.
Premier League
Tomas Tuchel înaintea derbyului cu Tottenham: "Chelsea este obosită fizic și mental!"
ACUM 16 MINUTE

Ironiile lui Mesut Ozil: ”Mă bucur pentru Cech, care apără azi împotriva fostei sale echipe”

”Dacă nu pot susține echipa de pe teren astăzi, voi susține din fața tv-ului. Care sunt predicțiile voastre pentru meci? Eu mă bazez pe o victorie cu 4-1”, a scris Ozil prima oară.
A urmat apoi o postare în care Ozil a scris: ”Hai, tunarii!” alături de o imagine editată în care el apare stând în fața calculatorului în echipamentul lui Arsenal.
Ulterior, Ozil l-a ”felicitat” pe Petr Cech care după ce a fost inclus în lotul lui Chelsea pentru Premier Legue deși s-a retras de doi ani, acum el ”apără” pentru Rapid Viena în meciul cu Arsenal. Ozil făcea referire la faptul că și portarul austriecilor poartă o cască de protecție, la fel ca Cech în vremea când juca.
Fotbal
Avem antrenor la echipa națională! Federația Română de Fotbal s-a decis asupra noului selecționer
ACUM O ORĂ
Romanian Liga I
Dinamo a transferat un portar de la CFR Cluj! Durata contractului și numărul pe care îl va avea
ACUM 2 ORE