Derbyul nordic jucat la Solna, în Suedia, s-a încheiat cu victoria oaspeţilor, scor 2-1. Haaland a fost eroul meciului, cu o dublă, într-o partidă în care atacantul de bandă al lui United, Elanga, a marcat primul său gol pentru naţională, în prelungiri, din pasa altui star din Premier League, Kulusevski (Spurs).
Partida a fost plină de tenisune, ambiţiile fiind mari între cele două ţări nordice şi, din păcate, s-a ajuns la o situaţie extrem de neplăcută. Concret, Haaland susţine că apărătorul suedey Alexander Milosevic, cel care a avut rolul de a-l marca, i-a făcut viaţa un calvar, adresându-i cuvinte care cu greu pot fi reproduse.
"M-a făcut "nenorocit", ceea ce vă asigur că nu sunt. Apoi mi-a zis că îmi va rupe picioarele. Un minut mai târziu, am marcat", a spus Haaland pentru TV2 Norway, explicând astfel bucuria ostentativă din faţa lui Milosevic de la una dintre reuşite.
Premier League
Christian Eriksen s-a decis unde vrea să joace! Cu ce echipă a bătut palma
ACUM 40 MINUTE

Milosevic se apără: "Haaland minte"

Alexander Milosevic, fundaşul de 30 de ani al lui AIK Solna, a respins categoric acuzele norvegianului, deşi imaginile TV arată clar că a existat o dispută între ei.
"E nepoliticos să spună că am adresat cuvinte pe care nu le-am rostit. Nici nu ştiu cum aş fi putut să comunic cu el, eu nu vorbesc norvegiană şi, din câte ştiu eu, el nu ştie suedeză. Cum şi-a dat seama ce am spus", a parat suedezul, care, informat de reporteri că putea să folosească o limbă de circulaţie internaţională, precum engleza, să spună: "Nu vorbesc în engleză pe teren, sunt lucruri pe care nu le-am spus, credeţi-mă".
Cert e că, după înfrângerea de pe teren propriu de aseară, Suedia a rămas cu şanse mici să câştige grupa 4 şi să promoveze, în contextul în care vorbim de o grupă foarte puternică, din care face parte şi serbia. Haaland&Co sunt lideri după două etape, cu maximum de puncte.
Liga Campionilor UEFA
Dan Petrescu a prefațat duelul cu Pyunik: "Fotbalul românesc e dezastru! Armenia a bătut România"
ACUM O ORĂ
Serie A
Vlahovic, mai bun decât Haaland în viziunea președintelui Federației Sârbe: "Este mai complet"
ACUM 2 ORE