Legenda Braziliei, Ronaldo, a redactat o scrisoare emoționantă pentru fanii Real Valladoid, clubul pe care îl deține în La Liga. Fostul jucător, care are acum 43 de ani, a lăudat fanii pentru că sunt responsabili și rămân acasă și a comparat provocarea de a depăși criza coronavirusului cu propriile sale dificultăți cauzate de accidentările din cariera sa.
Într-o scrisoare deschisă pe site-ul clubului, Ronaldo a scris: ”Timp de patru săptămâni m-am gândit cum să vă contactez în aceste momente delicate”.
”Într-un final, am decis să vă trimit această scrisoare și să simțiți afecțiunea și considerația cu care am scris-o. Din casa mea către casa voastră. De la familia mea către familia voastră. Suntem separați de distanță fizică, dar sunt convins că suntem mai aproape ca niciodată. Empatia ne unește. Spiritul colectiv, responsabilitatea, umanitatea”, a scris brazilianul.
Romanian Liga I
CFR, prima din Liga 1 care debutează în sezonul 2022/23 al cupelor europene! Programul românilor
ACUM 2 ORE
”Suntem în casele noastre pentru noi, pentru cei pe care îi iubim, pentru cei pe care nici nu îi cunoaștem și pentru cei care nu mai pot fi cu noi. Ne ajutăm reciproc prin această solidaritate”, consideră Ronaldo.
”Fotbalul m-a învățat multe. Cel mai important a fost cum să trec peste momentele dificile. Când am avut prima și cea mai gravă accidentare la genunchi, mulți mi-au spus că nu o să mai joc fotbal niciodată, chiar că nu o să mai merg niciodată. Simțeam că viața îmi este furată. În acele momente mi-au fost testate limitele și am luptat pentru a schimba aceste opinii și să arăt tuturor că pot face ceea ce îmi doresc cel mai mult”, a scris Ronaldo.
”Au urmat trei ani extrem de dificili de reabilitare, motivată de dorința de a simți din nou ceea ce puteam simți doar pe teren, cu mingea la picior. Și momentul a venit la Campionatul Mondial din 2002, probabil cel mai memorabil din întreaga mea carieră, am înscris două goluri în finala jucată cu Germania”.
”Sunt sigur că și voi, când vă uitați în trecut, vă veți aminti de momentele în care ați depășit situații grele, de toate bătăliile și de câte ori ați reușit să vă ridicați la loc, să faceți din imposibil posibil și să ajungeți unde sunteți acum. Rămâneți puternici, vom trece împreună peste asta!”, a încheiat brazilianul.

E Premier League

De la Trent Alexander-Arnold la Wifried Zaha și de la Raheem Sterling la Andre Gomes, starurile din Premier League își reprezintă echipele în meciuri foarte interesante de FIFA. Acesta este E Premier League si va fi pe eurosport.ro începand de luni, ora 20:00.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Primul pas pe care Real Madrid o să-l facă după finala Champions League! Pentru cine începe asaltul
ACUM 3 ORE
Liga Campionilor UEFA
Liverpool - Real Madrid, LIVE TEXT de la 22:00 | E ziua finalei Champions League! Tot ce e de știut
ACUM 5 ORE