Cu o zi înaintea partidei cu Villarreal, antrenorul interimar a insistat la conferința de presă că "are propriile lui idei" cu privire la modul în care ar trebui să joace echipa după demiterea norvegianului. În același timp a sugerat că va face schimbări în echipă, în tentativa de a obține cel puțin un egal în Spania, pentru a tranșa câștigarea grupei.
Ole Solskjaer a fost demis duminică de la United, după înfrângerea cu 4-1 în fața lui Watford. Clubul a confirmat că Michael Carrick va prelua conducerea tehnică a echipei pentru următoarele jocuri. Deși s-ar putea să nu fie în această poziție pentru mult timp, managerul speră să-i aducă pe Ronaldo & Co pe un drum câștigător.
Întrebat dacă fanii s-ar putea aștepta să vadă vreo schimbare în alcătuirea echipei în confruntarea de marți seară din Liga Campionilor cu Villarreal, Carrick a declarat: "Va trebui să așteptăm și să vedem. Am lucrat îndeaproape cu Ole și avem convingeri foarte asemănătoare. Desigur că am propria mea personalitate, dar suntem foarte asemănători și de aceea am lucrat împreună atât de mult timp.
Fotbal
Leeds United s-a îndepărtat de zona fierbinte în Premier League cu un succes uriaș la West Ham
ACUM 3 ORE
Nu spun prea multe despre planurile mele, dar sunt foarte clare în mintea mea despre cum vrem să jucăm și abia aștept să văd asta pe teren".

Michael Carrick a insistat că jucătorii trebuie să-și schimbe mentalitatea

Carrick a fost un om cheie în staff-ul lui Solskjaer și a lucrat foarte mult pe partea de tactică.
El a insistat că jucătorii trebuie să-și schimbe mentalitatea după forma lor slabă recentă, care a inclus înfrângeri dure cu Liverpool și Manchester City.
"În primul rând, a fost o perioadă emoționantă pentru toată lumea din club. Am lucrat 3 ani cu Ole și îl cunosc de mult. Cunosc persoana, valorile pe care le are, ce crede și cum tratează oamenii.
Să-l văd pe Ole, din păcate, pierzându-și slujba ieri, a fost greu pentru mine și pentru mulți oameni de la club. După emoțiile din jurul acestui fapt, puteai să-ți dai seama ce a însemnat Ole pentru toată lumea.
Înțelegem și Ole înțelege că este o afacere cu rezultate, În măsura în care construiești bazele și mediul potrivit și le arăți oamenilor calea, uneori nu primești ceea ce meriți...
Accentul este acum pe schimbarea mentalității noastre foarte rapid", a declarat Carrick.
Întrebat ce a mers prost pentru o echipă care a terminat pe locul 2 în sezonul trecut, antrenorul a spus: "Am putea vorbi despre tot felul de lucruri diferite chiar acum, dar nu sunt unul care să privească înapoi. Desigur, știu în mintea mea ce aș fi putut face mai bine și ce ar fi putut fi îmbunătățit.
Este important ca fiecare să se uite la sine, este ușor să te uiți în altă parte. Ca jucător am fost la fel, ce putem face mai bine? Ce putem îmbunătăți?"
În ceea ce privește viitorul manager, în mass-media din Marea Britanie se fac multe speculații. La casele de pariuri, Mauricio Pochettino este favorit să preia echipa.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Spanish Supercopa
Real Madrid a câștigat Supercupa Spaniei, după finala cu Athletic Bilbao. Courtois, paradă uriașă
ACUM 4 ORE
Fotbal
Premier League | Gol fantastic reușit de Ward-Prowse în Wolves - Southampton 3-1
ACUM 6 ORE