Karanka, venit la club în noiembrie 2013, a ajuns la o înțelegere cu Middlesbrough și a părăsit echipa. „Ambele părți au fost de acord că o schimbare în acest sens este în interesul clubului,” a anunțat Middlesbrough într-un comunicat.
Spaniolul a reușit să readucă echipa în Premier League, promovând anul trecut în urma clasării pe locul secund în Championship, după ce preluase clubul când acesta era aproape de zona retrogradării în liga secundă. Locul său pe banca tehnică va fi luat acum de asistentul său, Steve Agnew.
„Clubul dorește să îi mulțumească lui Aitor pentru munca sa din ultimii trei ani și jumătate și pentru succesele avute în această perioadă. Îi dorim tot ce e mai bun în viitor,” s-a mai arătat în comunicat.
Serie A
3 cluburi tari din Europa, pe urmele lui Dybala! Cine se luptă pentru transferul argentinianului
ACUM 7 MINUTE
La rândul său, Karanka a mulțumit echipei, jucătorilor și staffului. „Aș dori să mulțumesc și fanilor pentru susținere. Acest club va fi mereu special pentru mine și doresc tuturor celor de la Middlesbrough succes în viitor.”
Middlesbrough se află pe locul 19 din 20 în Premier League, la trei puncte de primul loc ce garantează prezența în prima ligă engleză sezonul viitor și având cele mai puține goluri marcate din campionat - doar 19 reușite în 27 de meciuri.
Liga
Real Madrid, all in pentru Haaland și Mbappe! Suma uriașă pregătită pentru cele două transferuri
ACUM 40 MINUTE
Liga
Barcelona i-a găsit deja un înlocuitor lui Dembele! Cine e fotbalistul dorit de Xavi pe Camp Nou
ACUM O ORĂ