Miguel Van Damme, portarul celor de la Cercle Brugge, a anunțat că suferă de leucemie. Van Damme a mai învins maladia în anul 2018.
Sunt aici cu veşti nu foarte bune. Marţi mi s-a făcut o puncţie lombară pentru a verifica, iar rezultatele au venit joi. Mi-au fost găsite celule leucemice în măduva spinării, ceea ce înseamnă că boala a recidivat. Va trebui să reiau tratamentul. Vom şti mai multe detalii marţi. Va fi foarte dificil. Cu siguranţă nu voi abandona şi voi face totul pentru a scăpa. Vom face tot ce putem
În 2016, Miguel Van Damme a mai fost o dată diagnosticată cu leucemie. Doi ani și jumătate mai târziu, Van Damme a reușit să învingă boala.
Romanian Liga I
CFR, victorie norocoasă la Arad. UTA a ratat ocazii ireale! Petrescu: "Nimeni nu o să mai bată aici"
ACUM O ORĂ
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Fotbal
Seara magică a "băiatului de Aur", Moruțan. Nota primită, "palmele de bucurie" ale lui Terim
ACUM 2 ORE
Fotbal
Moruțan a salvat-o pe Galatasaray cu unul dintre golurile carierei. Reacția lui Fatih Terim
ACUM 3 ORE