Șefii Federației Române de Fotbal continuă să țină în suspans fanii echipei naționale privind anunțul noului selecționer. După refuzul oficial al lui Dan Petrescu de acum două zile se părea că Adrian Mutu va fi numit dintr-un moment într-altul, dar lucrurile decurg mai greu decât era de așteptat.
Pe lista Federației se regăsesc nu mai puțin de 12 posibile nume de antrenori: Adrian Mutu, Victor Pițurcă, Ladislau Boloni și Edi Iordănescu au primit cele mai multe voturi dintre toți cei nominalizați și cel mai probabil dintre ei se va alege noul selecționer. Pe listă se află și nume mai puțin vehiculate în ultima vreme precum Emil Săndoi, Adrian Ursea, Liviu Ciobotariu sau Daniel Isăilă.
Fotbal
Noi detalii despre negocierile pentru postul de selecționer! Care sunt cerințele Federației
ACUM 14 ORE

Mihai Iosif a dezvăluit pe cine-și dorește la cârma naționalei României

Adrian Mutu şi Edi Iordănescu sunt fără doar și poate cel mai aproape de scaunul de selecționer al României, după încetarea mandatului lui Mirel Rădoi. Antrenorul Rapidului, Mihai Iosif, e de părere că oricare dintre cei doi ar fi o soluţie bună. Tehnicianul giuleștenilor crede că viitorul selecționer trebuie să cunoască foarte bine fotbalul românesc.
"Mi-aș dori un antrenor român care a activat în fotbalul românesc și care știe ce este fotbalul românesc. Mi se par amândoi (n.red. Edi Iordănescu și Adrian Mutu) foarte ok, își doresc. Ambii pot face o figură frumoasă", a declarat Mihai Iosif pentru Digi Sport.
Se pare că Adrian Mutu este în continuare mare favorit să preia echipa națională. "Briliantul" a fost încă de la început o soluție pentru șefii FRF, dar s-a sperat, până în ultima clipă, cel puțin la prima vedere, că un antrenor cu un CV mai bogat va accepta să devină selecționer. Cei de la FRF își permit să amâne decizia privind banca naționalei deoarece calendarul permite acest lucru. România va juca primele meciuri în 2022 abia la finalul lunii martie, când va disputa două amicale. Primele partide oficiale de anul viitor vor avea loc abia în iunie, în Liga Națiunilor, astfel că nu există presiune din acest punct de vedere.
Fotbal
Edi Iordănescu, în pole-position să preia naționala României: "Au fost mai multe contacte!"
13/01/2022 LA 19:34
Fotbal
Ladislau Boloni s-a decis în legătură cu oferta FRF! Ce are de gând antrenorul
13/01/2022 LA 07:28