Rămas paralizat acum în urmă cu aproape un deceniu, Neșu nu doar că nu a capotat. Un caracter puternic, Mihai le-a arătat tuturor că este un învingător și un caracter puternic. A devenit un model pentru mii și mii de oameni și, fără teama de a greși, putem afirma cu certitudine un lucru: lumea ar fi un loc mult mai frumos cu mai mulți oameni precum Neșu.
De ziua sa, fostul apărător a postat pe pagina de Facebook a Fundației pe care o deține un mesaj emoționant, în care îi îndeamnă pe prietenii virtuali să îi ajute pe copiii cu probleme.
"Bună, dragi prieteni! Din 2011, de când m-am accidentat și am rămas paralizat, am devenit dependent de cei din jur. Adică de voi. Și în ciuda faptului că se zice că toți te lasă la greu, voi sunteți de 9 ani alături de mine, tot mai mulți, tot mai buni, mă ajutați mereu și în fiecare an de ziua mea mi-ați dăruit tot ce mi-am dorit. Anul acesta de ziua mea nu vreau nimic pentru mine.
Fotbal
Chelsea dă asaltul asupra lui Juventus! Oferă 250 de milioane de € pentru cei mai valoroși jucători
ACUM 7 MINUTE
Dar îmi doresc pentru copiii cu dizabilități și părinții lor. Îmi doresc să aibă un loc minunat unde copiii să facă terapie, dar să se simtă ca la joacă, bucuroși, fericiți, iar părinții lor să se simtă relaxați. Îmi doresc pentru ei un complex de recuperare cu săli de terapie ultra performante, bazin, grădini senzoriale, fermă de animale, grădini cu legume și pomi fructiferi, locuri de joacă adaptate și, bineînțeles, cazare pentru cei de departe. Și toate în regim caritabil.
Pentru ca acest vis să devină realitate, Fundația Mihai Neșu a demarat o strângere de fonduri pentru a aduna suma necesară construirii complexului, care se ridică la 3,5 milioane de euro", se arată într-o postare a Fundației Mihai Neșu.
  • Cei care doresc să facă o donație pot accesa linkul acesta sau pot trimite un SMS la numărul 8844 (2 euro), alături de cuvântul "CRED".
Fotbal
Messi, "responsabil" pentru deteriorarea relației Neymar-Mbappe? Ce au descoperit francezii
ACUM 8 MINUTE
Liga Campionilor UEFA
Dezastru pentru o echipă din Champions League! Are 11 accidentați înainte de duelul de marți
ACUM 42 MINUTE