Mihai Neșu s-a trezit astăzi cu o cameră plină de oameni care îl iubesc, îl apreciază și îl susțin necondiționat. Angajații și voluntarii "Mihai Neșu Foundation", împreună cu părinții și copiii pe care organizația fostului internațional îi ajută, i-au pregătit o surpriză emoționantă.
Fostul fundaș, poreclit "Bișonul", a împlinit astăzi 38 de ani, iar oamenii alături de care petrece timpul la Fundație l-au întâmpinat cu urări, tort, îmbrățișări și cadouri.
"Cu ocazia împlinirii vârstei de 3️8 de ani, îi dorim multă sănătate, bucurie în suflet mereu și împlinirea marelui său vis, acela de a construi un centru de recuperare pentru copiii speciali din viața lui!", este mesajul transmis de Mihai Neșu Fundation. (VIDEO aici)
Copa del Rey
Barcelona, out din Cupa Regelui! Catalanii au pierdut la Bilbao, după prelungiri
ACUM 4 ORE

Marele vis al lui Mihai Neșu: să construiască un centru de recuperare pentru copiii cu dizabilități

În ciuda momentelor cumplite prin care a trecut, Mihai Neșu nu a renunțat la luptă, a demonstrat că este un adevărat campion și a devenit un exemplu de ambiție și determinare. Ajuns la 38 de ani, fostul fundaș are în continuare un vis uriaș: să construiască un centru de recuperare pentru copiii cu dizabilități, lângă Oradea.
Pentru a contribui la visul lui Neșu, oamenii pot trimite SMS cu mesajul CRED la numărul 8844. Astfel, vor dona lunar suma de 2 euro.
Procedura e simplă. Cine vrea să ne susțină proiectul și să ajute copiii cu dizabilități care au nevoie zilnic de terapie, iar costurile ajung la niște sume foarte mari, pentru că sunt cele mai bune din lume, pot trimite un SMS cu mesajul CRED la numărul 8844. Firmele care au profit, sperăm că mai sunt în această perioadă, dacă e vreuna care crede în proiectul nostru și vrea să îl susțină, pot direcționa din impozitul pe profit către noi. Ar fi un lucru extraordinar. Terenul pe care l-am cumpărat pentru Centru a fost plătit aproape în totalitate din banii donați de firme | Mihai Neșu
https://i.eurosport.com/2021/02/19/2998270.jpg
League Cup
Liverpool s-a calificat în finala Cupei Ligii Angliei, după o victorie lejeră pe terenul lui Arsenal
ACUM 5 ORE
Copa del Rey
Hazard a dus-o pe Real Madrid în sferturile Cupei Regelui! Madrilenii, victorie dramatică la Elche
ACUM 7 ORE