România a bifat o contraperformanță după 11 ani: din 2009 România nu mai pierduse trei meciuri la rând, indiferent de competiție sau de caracterul partidelor. Mai mult, de 24 de ani tricolorii nu pierduseră trei partide oficiale consecutiv.
La finalul înfrângerii cu Austria, Rădoi a dat de înțeles că ia în calcul să își dea demisia, deși președintele FRF, Răzvan Burleanu, a confirmat că nu se pune problema înlocuirii antrenorului.
"În această lună vom vedea dacă a existat un progres. Apoi, după partidele din noiembrie, vom trage linie și vom vedea ce e de făcut. Poate peste o lună toată lumea va fi mai fericită", a spus Rădoi.
Fotbal
Alimentul "secret" al marilor jucători de fotbal! Are multe proteine și puține calorii
ACUM 23 MINUTE

Mesajul lui Neșu pentru Rădoi

Mihai Neșu a ținut să îi transmită lui Rădoi suportul său și a explicat de ce, în opinia lui, selecționerul are doar o mică parte de vină pentru eșecurile din ultima săptămână.
"E o persoană la care țin foarte mult, mi-e foarte drag. A fost un exemplu pentru mine cât am jucat la Steaua, un căpitan adevărat. El știe cel mai bine ce simte, peste o săptămână-două, când se mai liniștește. E destul de matur, de ambițios ca să ia cea mai bună decizie. Nu cred că trebuie luate acum decizii.
Eu sunt puțin anti-critici. Mie îmi place mai mult să văd părțile bune. Am observat în viața mea, destul de scurtă până acum, dar cu multe pățanii, că tot timpul e bine să vezi binele din jurul tău. Vreau să rămân un suporter al naționalei, al lui Mirel. Suporter asta înseamnă, nu poți să critici.
Trebuie să te bucuri cu echipa națională, iar acum să plângem împreună cu ei, dar nu mult, pentru că trebuie să vedem ce putem îmbunătăți în viitor", a declarat Neșu, la Digi Sport.
Clasamentul grupei României
1. Austria - 9 puncte
2. Norvegia - 9 puncte
3. România - 4 puncte
4. Irlanda de Nord - 1 punct
Premier League, etapa a 5-a
https://i.eurosport.com/2020/10/15/2915162.png
Liga Națiunilor UEFA
Mancini, uluit de ce au făcut fanii maghiari la începutul partidei Ungaria - Italia! "Vă mulțumim"
ACUM O ORĂ
Liga Națiunilor UEFA
Selecționerul Bosniei, surprins că România a retrogradat în Liga C: "E o surpriză"
ACUM 2 ORE