Decizia a fost luată din cauza problemelor de sănătate pe care le-a avut în ultimele luni. Pintilii a stat mai mult pe bară, având probleme serioase cu gambele și cu genunchii.
"Când am făcut ruptura la gambă am început să mă gândesc la retragere. Vine un moment în care trebuie să spui stop. Decizia era luată, nu stă naţionala în Pintilii sau în Tamaş. Peste 10 ani sper să fiu sănătos, dar nu ştiu unde mă văd. Trebuie să o iau treptat. Mă voi înscrie la Şcoala de Antrenori. Poate voi rămâne delegat dacă îmi place. Am mai avut nişte discuţii, dar a fost deicizia mea. Şi sper că a fost înţeleasă de toată lumea." , a declarat Pintilii la conferinţa de presă.
Mihai Pintilii a evoluat, în toată cariera, în 312 meciuri, a înscris 19 goluri și a oferit 20 de assist-uri. Pe lângă FCSB, mijlocașul a mai evoluat pentru Pandurii Târgu Jiu, Internațional Curtea de Argeș, Jiul Petroșani, Al-Hilal și Hapoel Tel Aviv.
Fotbal
Rezumatul partidei Crystal Palace - Brighton 1-1. Oaspeții au luptat până la ultima fază
ACUM 5 ORE
Pentru naționala României a strâns 43 de selecții și a marcat un gol.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Romanian Liga I
Sorin Colceag, discurs dur după Craiova - Dinamo. "Du-te, tată, acasă dacă n-ai chef să muncești"
ACUM 6 ORE
Romanian Liga I
Jucătorii echipei Dinamo sunt cu moralul la pământ! Cum a comentat Sorescu umilința cu U Craiova
ACUM 6 ORE