Într-un interviu acordat pentru Antena Sport, Stoichiță a precizat că mâine se va cunoaște numele noului selecționer al României, iar sâmbătă va fi anunțat oficial.
El a mai precizat faptul că profilul noului selecționer trebuie să fie al unui om cu o mentalitate de învingător, iar Federația nu trebuie să facă experimente la un asemenea nivel.
Cel mai probabil, Edi Iordănescu va fi noul selecționer al României, după ultimele speculații. Negocierile pentru postul de selecționer al României nu au durat niciodată atât de mult.
Ligue 1
Meci magic al lui Mbappe, imediat după ce a semnat prelungirea cu PSG
ACUM 2 ORE
Pe 14 noiembrie 2021, România câștiga cu 2-0 în Liechtenstein, în ceea ce a fost ultimul partidă cu Mirel Rădoi selecționer. De atunci, federația se află într-o continuă căutare, lucru care nu s-a mai întâmplat în istoria recentă a echipei naționale.

România, aproape de a avea selecționer

Noul selecționer ar urma să își facă debutul pe banca tricolorilor în luna martie, atunci când România va disputa două meciuri amicale. Singurele partide oficiale din acest an vor fi cele din Nations League, atunci când vom disputa patru meciuri în luna iunie și două în luna septembrie.
"Mâine (n.r. – vineri) se va hotărî şi urmează ca sâmbătă să fie comunicat. Atunci vom ieşi din această situaţie care a stârnit multe controverse în ultima vreme! Noi am încercat să o rezolvăm mai mult pe logica lucrurilor şi mai puţin pe ilogica lucrurilor. Logica lucrurilor este că atunci când alegem, să alegem cât mai bine pentru echipa naţională şi pentru cei care o iubesc. Este o responsabilitate mare. Nu putem să facem aventuri. Trebuie să luăm un selecţioner care să ştie să câştige pentru că de antrenat nu este timp. Trebuie să ştii să câştigi şi într-un timp foarte scurt. Cinci zile, maximum, sunt până la primul meci.", a spus Stoichiță, pentru Antena Sport.
Citește și:

Programul grupei din care face parte România în Liga Națiunilor

• 4 iunie 2022 – Finlanda – Bosnia și Herțegovina (ora 19:00), Muntenegru – ROMÂNIA (ora 21:45)
  • 7 iunie 2022 – Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA (ora 21:45), Finlanda – Muntenegru (ora 21:45)
  • 11 iunie 2022 – Muntenegru – Bosnia și Herțegovina (ora 16:00), ROMÂNIA – Finlanda (ora 21:45)
  • 14 iunie 2022 – Bosnia și Herțegovina – Finlanda (ora 21:45), ROMÂNIA – Muntenegru (ora 21:45)
  • 23 septembrie 2022 – Bosnia și Herțegovina – Muntenegru (ora 21:45), Finlanda – ROMÂNIA (ora 21:45)
  • 26 septembrie 2022 – Muntenegru – Finlanda (ora 21:45), ROMÂNIA – Bosnia și Herțegovina (ora 21:45)
Premier League
Miza uriașă a ultimei etape din Premier League. Pe lângă titlu, se joacă locul 4 și retrogradarea
ACUM 2 ORE
Ligue 1