Cristiano Bergodi este istorie pentru trupa ilfoveană, italianul nereușind să scoată echipa din zona nisipurilor mișcătoare, deși s-a bucurat mult timp de încrederea conducerii.
Cu doar o singură victorie în 21 de meciuri, Voluntari e ultima clasată în Liga 1, acumulând 8 puncte. Șefii clubului par că au înțeles că rămânerea în prima ligă e un obiectiv prea îndrăzneț în actuala situație, chiar dacă în play-out punctele se vor înjumătăți și diferențele vor fi mult mai mici.
Conducerea Voluntariului a decis, însă, să gândească în perspectivă și a bătut palma cu Mihai Teja, fost antrenor la Dinamo și FCSB. Un tehnician capabil să reconstruiască echipe, Teja a fost convins cu un proiect pe termen lung.
Fotbal
Mbappe l-a întrebat pe Ibrahimovic dacă să meargă sau nu la Real Madrid! Ce a răspuns suedezul
ACUM 30 MINUTE

Mihai Teja, contract pe doi ani

Astfel, obiectivul din contractul pe doi ani e să promoveze. Ca atare, următoarele luni vor fi de sacrificiu, rămânerea în Liga 1 reprezentând un bonus nesperat. Dar ceea ce va interesa în primul rând pe noul staff tehnic al ilfovenilor va fi să contruiască o formație puternică pentru viitorul sezon de Liga a 2-a. În care șefii nu acceptă pași greșiți, țintindu-se promovarea.
Ultima oară la Poli Iași, Mihai Teja a fost demis chiar înainte de sărbători ca urmare a parcursului mult sub așteptări.
"Clubul nostru şi antrenorul principal, Mihai Teja, au ajuns, de comun acord, la o despărţire pe cale amiabilă, fără pretenţii financiare suplimentare.
Îi mulţumim lui Mihai Teja pentru munca depusă care a dus la cel mai bun start de sezon din istorie pentru Politehnica – 7 meciuri fără înfrângere – 4 victorii, 3 egaluri. Din nefericire, ultimele rezultate nu au fost satisfăcătoare şi au dus la această decizie" , se arăta pe site-ul oficial al clubului.
Romanian Liga I
CSU Craiova - Rapid 1-0 | Oltenii au obținut o victorie mare în primul deby din Liga 1 al anului
ACUM 2 ORE
Fotbal
Rezumatul partidei Southampton - City! "Sfinții" au obținut un punct mare, rezistând eroic pe final
ACUM 2 ORE