Jucătorul de la Universitatea Craiova a "deschis balul" în minutul 8, după un şut excelent de la marginea careului. În minutul 16, Mihăilă a înscris din nou, cu un nou şut la colţul lung, însă din interiorul careului. Scorul pauzei a fost stabilit de acelaşi Valentin Mihăilă. În minutul 45+5, jucătorul Universităţii Craiova a înscris din nou, după ce a beneficiat de o centrare expediată de George Ganea. După pauză, Mihăilă a reușit al patrulea gol, în minutul 78, stabilind scorul final al partidei, 4-1.
La final, jucătorul Craiovei i-a dedicat succesul lui Rațiu, care a trecut prin momente grele, un membru al familiei sale încetând din viață.
"Pe acest stadion am dat 5 goluri la club, sunt foarte fericit și pentru această victorie. Vreau să i-o dedic lui Rațiu, care a avut un eveniment nefericit în familie, dar a trecut peste el, a strâns din dinți și a ținut să fie prezent astă seară pe teren", a spus Mihăilă, care, informat că la meci a asistat și Victor Pițurcă, a punctat: "A fost la meci domnul Pițurcă? Mă bucur, sper să îl fi mulțumit și sper să înscriu și la echipa de club".
Fotbal
Edi Iordănescu, în pole-position să preia naționala României: "Au fost mai multe contacte!"
13/01/2022 LA 19:34

Ofertă de 5 milioane de euro pentru Mihăilă?

Chiar astăzi, în presa sportivă din România s-a scris despre o ofertă de 5 milioane de euro pentru Mihăilă. Atacantul de bandă rămâne cu picioarele pe pământ, conștient că mai are mult de demonstrat înainte de a ajunge la un club de top din Vestul Europei.
"Eu nu știu nimic despre acea ofertă. Eu trebuie să continuu la fel de bine, apoi voi vedea ce se va întâmpla", a mai spus Mihăilă, nu înainte de a-i transmite un mesaj de încurajare lui Mitriță, omul de care se leagă speranțele României la seniori, în duelul de vineri cu Suedia: "Sper și ei să câștige și Mitriță să înscrie două goluri. E un model pentru mine, îl ador, e un foarte bun prieten și încerc să îi calc pe urme".
În urma acestui rezultat, România U21 a reușit a treia victorie din cele patru meciuri disputate în actuala campanie de calificare și a urcat pe locul 2 în grupa 8 de calificare la EURO 2021, cu 9 puncte.
Fotbal
Ladislau Boloni s-a decis în legătură cu oferta FRF! Ce are de gând antrenorul
13/01/2022 LA 07:28
Romanian Liga I
Unul dintre cei mai buni străini din Liga 1 ar putea ajunge să joace în naționala României
12/01/2022 LA 15:24