Cu doar 3 zile înainte de încheierea ferestrei de transferuri în campionatele importante ale Europei, CS Universitatea Craiova este aproape de a da o mare lovitură prin vânzarea lui Valentin Mihăilă, unul dintre cei mai promițători fotbaliști români la ora actuală.
Gianluca Di Marzio, jurnalist italian specializat în transferuri, a anunțat că jucătorul de 20 de ani va semna cu Parma, echipă care va plăti Craiovei suma de 8 milioane de €.
Serie B
Olimpiu Moruțan, un nou gol în Italia! Cum au evoluat românii din Serie B în meciurile de azi
12/11/2022 LA 15:07
Prin acest transfer, Valentin Mihăilă devine al 3-lea jucător român care ajunge la Parma, după ce în trecut Adrian Mutu și Ianis Zicu au evoluat la această echipă. De asemnea, olteanul va fi cel de-al 7-lea fotbalist român care evoluează în acest moment în Serie A.
Românii care joacă în Serie A
  • Radu Ștefan - Lazio
  • Ionuț Radu - Inter
  • Ciprian Tătărușanu - AC Milan
  • Răzvan Marin - Cagliari
  • Vlad Chiricheș - Sassuollo
  • Denis Drăguș - Crotone
  • Valentin Mihăilă - Parma
Mihăilă este unul dintre cele mai bune produse ale Craiovei din ultima decadă. Acesta a debutat la prima echipă a oltenilor la numai 18 ani și a impresionat prin evoluțiiele sale, atrăgând atenția multor cluburi importante din Occident.
În cele 70 de apariții pentru echipa mare a Craiovei, Mihăilă a marcat 10 goluri și a dat 13 pase decisive. De asemenea, el este o prezență constantă la naționala de tineret a României în ultima vreme, marcând 5 goluri în cele 6 apariții pentru naționala "mică", inclusiv un hattrick într-un meci cu Finlanda din preliminariile Campionatului European de anul viitor.
Tragerea la sorți pentru grupele Europa League are loc astăzi la Nyon și va putea fi urmărită în format LIVE-VIDEO pe eurosport.ro începând cu ora 14:00.
Serie B
Mihăilă, aproape de revenirea pe teren! Care este starea lui Dennis Man. Anunțul presei din Italia
04/11/2022 LA 17:47
Serie B
Campionatul din Europa cu 10 români este cel mai echilibrat din Europa! 3 puncte despart 7 echipe
19/10/2022 LA 11:30