Articol scris de Ciprian Bolan
"Tunarii" au făcut deja o ofertă concretă pentru mijlocașul italian, pe măsura prețului cerut de Sassuolo, 40 de milioane de euro.
"Arsenal a făcut o ofertă oficială pentru Locatelli. Insistă puternic pentru semnătura lui Manuel și este o ofertă importantă. […] Și Juventus îl vrea pe Locatelli și avem o relație specială cu ea. Avem o întâlnire stabilită cu Juve. Încercăm să-l lăsăm pe băiat în pace, așa că n-am vorbit cu el sau cu agenții lui încă. Putem să ne gândim la viitorul lui Locatelli, dar mai presus de toate ne pasă de prezent și asta presupune ca Italia să meargă bine la Euro", a declarat directorul lui Sassuolo în cel mai recent interviu.
Serie A
Drăgușin, out de la Sampdoria! Fundașul va fi împrumutat de Juventus la o altă formație din Serie A
ACUM 9 ORE
Calcio Mercato și Sport Mediaset susțin că Sassuolo nu a răspuns încă ofertei lui Arsenal și că Locatelli preferă să joace în continuare în Italia, deci "bătrâna doamnă" are un avantaj față de alte echipe implicate în negocieri. Pe lângă Juventus și Arsenal, Borussia Dortmund este și ea interesată de Locatelli, pe care l-a tot urmărit în ultimul an. Sassuolo știe că jocul așteptării este cel câștigător. E puțin probabil ca afacerea să se concretizeze înainte de finalul drumului Italiei la Euro, iar prețul nu va face decât să crească mulțumită evoluțiilor mijlocașului italian.

Locatelli poate ajunge la cea mai mare rivală a fostului său club

Manuel Locatelli a promovat din academia lui AC Milan în sezonul 2015/2016, la vârsta de 18 ani. Joacă pentru Sassuolo din 2018, când a fost împrumutat de "rossoneri". În vara lui 2019 a fost transferat permanent de "neroverdi" și a evoluat mult din punct de vedere tehnic. Dacă la Milan nu prea a avut șansa de a se afirma, la Sassuolo a demonstrat că este un mijlocaș inteligent, solid și care pasează foarte curat. În curând, ar putea să îmbrace tricoul lui Juve, rivala istorică a lui Milan în Serie A.
Locatelli este considerat un mijlocaș defensiv, dar se poate adapta la mai multe stiluri și formații de joc, fie că vorbim despre un modul 4-3-3 sau 4-2-3-1. Sezonul trecut s-a numărat printre cei mai buni playmakeri din campionatele de top ale Europei la procentajul de pase reușite, pase și intrări în careul advers. Își continuă forma bună din 2020/2021 la Campionatul European, unde a strălucit în special în meciul cu Elveția din grupe, în care a marcat două goluri și a arătat ca un jucător complet.
Premier League
Liverpool dă marea lovitură pe piaţa transferurilor! 58 de milioane € pentru un atacant fantastic
ACUM 12 ORE
Bundesliga
Dortmund oferă 45 de milioane de € pentru înlocuitorul lui Haaland! Nemții au concurență serioasă
ACUM 13 ORE