Guendouzi a devenit persona non grata pentru tehnicianul lui Arsenal, care avusese probleme cu atitudinea francezului încă din iarnă. Acum, după confruntarea cu Brighton, mijlocașul l-a luat de gât pe Maupay, iar stafful tehnic al "tunarilor" a decis că jucătorul din Hexagon trebuie să fie pus pe lista de transferuri.
Deja de serviciile lui s-au interesat Barcelona și Real Madrid, astfel că e de așteptat ca Arteta să beneficieze de un buget de transferuri important pentru a-i găsi înlocuitor.

Danilo Pereira, spre Arsenal

Premier League
United a făcut în această vară cel mai neinspirat transfer din istoria sa! Di Maria, detronat
ACUM 34 MINUTE
Și, potrivit eurosport.co.uk, tehnicianul de pe Emirates s-a decis deja asupra fotbalistului care va fi în centrul mijlocului "tunarilor" în sezonul viitor: Danilo Pereira.
Mijlocașul de 28 de ani are o clauză de reziliere de 55 milioane de lire, însă oficialii londonezilor speră să îl transfere pe o sumă mult mai mică, în condițiile în care "dragonii" traveresează o situație financiară delicată.
Crescut de Benfica, Pereira a ajuns la Parma în 2010, pe vremea când avea doar 19 ani. Nu s-a adaptat în Italia, fiind împrumutat la Aris și Roda. În 2013 s-a întors în Portugalia, iar din 2015 a semnat cu Porto, unde a devenit un titular incontestabil.
Extrem de polivalent, Pereira - care potrivit unor specialiști se aseamănă din multe puncte de vedere cu Patrick Vieira - poate evolua atât la închidere, cât și ca fundaș central, un alt post vulnerabil în echipa lui Arteta.
37 de selecții are Danilo Pereira în prima reprezentativă a Portugaliei, alături de care a câștigat titlul ce Campion European în 2016.
https://i.eurosport.com/2020/06/29/2841179.jpg
Fotbal
"Țeapă" mai mare decât Di Maria? TOP 10 cele mai proaste transferuri ale lui United
ACUM O ORĂ
Premier League
#OleIn - verdict final. Culisele rămânerii lui Solskjaer la United. Ce s-a întâmplat
ACUM O ORĂ