Guendouzi a devenit persona non grata pentru tehnicianul lui Arsenal, care avusese probleme cu atitudinea francezului încă din iarnă. Acum, după confruntarea cu Brighton, mijlocașul l-a luat de gât pe Maupay, iar stafful tehnic al "tunarilor" a decis că jucătorul din Hexagon trebuie să fie pus pe lista de transferuri.
Deja de serviciile lui s-au interesat Barcelona și Real Madrid, astfel că e de așteptat ca Arteta să beneficieze de un buget de transferuri important pentru a-i găsi înlocuitor.

Danilo Pereira, spre Arsenal

Cupa Mondială FIFA
Omagiu emoționant adus lui Pele după calificarea Braziliei în sferturile Cupei Mondiale din Qatar
ACUM 17 MINUTE
Și, potrivit eurosport.co.uk, tehnicianul de pe Emirates s-a decis deja asupra fotbalistului care va fi în centrul mijlocului "tunarilor" în sezonul viitor: Danilo Pereira.
Mijlocașul de 28 de ani are o clauză de reziliere de 55 milioane de lire, însă oficialii londonezilor speră să îl transfere pe o sumă mult mai mică, în condițiile în care "dragonii" traveresează o situație financiară delicată.
Crescut de Benfica, Pereira a ajuns la Parma în 2010, pe vremea când avea doar 19 ani. Nu s-a adaptat în Italia, fiind împrumutat la Aris și Roda. În 2013 s-a întors în Portugalia, iar din 2015 a semnat cu Porto, unde a devenit un titular incontestabil.
Extrem de polivalent, Pereira - care potrivit unor specialiști se aseamănă din multe puncte de vedere cu Patrick Vieira - poate evolua atât la închidere, cât și ca fundaș central, un alt post vulnerabil în echipa lui Arteta.
37 de selecții are Danilo Pereira în prima reprezentativă a Portugaliei, alături de care a câștigat titlul ce Campion European în 2016.
https://i.eurosport.com/2020/06/29/2841179.jpg
Cupa Mondială FIFA
Discurs de învingător al selecționerului Japoniei, după eliminare: "Viitorul ne aparține!"
ACUM 26 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
Brazilia, în sferturile Cupei Mondiale după 4 goluri în 30 de minute în poarta Coreei de Sud
ACUM O ORĂ