Fotbal

Mikel Arteta i-a găsit înlocuitor lui Guendouzi! Transferul la care visează Arsenal

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Guendouzi e un jucător cu reale calități, dar indisciplinat

Credit imagine: Getty Images

DeCristian Mihala
30/06/2020 la 08:23

Mikel Arteta i-a găsit înlocuitor lui Matteo Guendouzi, fotbalistul intrat definitiv în dizgrația staff-ului tehnic după înfrângerea de la Brigton. Danilo Pereira, de la Porto, este jucătorul pe care tehnicianul "tunarilor" mizează pentru a întări mijlocul londonezilor.

Guendouzi a devenit persona non grata pentru tehnicianul lui Arsenal, care avusese probleme cu atitudinea francezului încă din iarnă. Acum, după confruntarea cu Brighton, mijlocașul l-a luat de gât pe Maupay, iar stafful tehnic al "tunarilor" a decis că jucătorul din Hexagon trebuie să fie pus pe lista de transferuri.

Deja de serviciile lui s-au interesat Barcelona și Real Madrid, astfel că e de așteptat ca Arteta să beneficieze de un buget de transferuri important pentru a-i găsi înlocuitor.

Fotbal

Caz incredibil în Portugalia! Un portar a fost scos de pe teren de autorități și băgat în carantină

PESTE 16 MINUTE

Danilo Pereira, spre Arsenal

Și, potrivit eurosport.co.uk, tehnicianul de pe Emirates s-a decis deja asupra fotbalistului care va fi în centrul mijlocului "tunarilor" în sezonul viitor: Danilo Pereira.

Mijlocașul de 28 de ani are o clauză de reziliere de 55 milioane de lire, însă oficialii londonezilor speră să îl transfere pe o sumă mult mai mică, în condițiile în care "dragonii" traveresează o situație financiară delicată.

Crescut de Benfica, Pereira a ajuns la Parma în 2010, pe vremea când avea doar 19 ani. Nu s-a adaptat în Italia, fiind împrumutat la Aris și Roda. În 2013 s-a întors în Portugalia, iar din 2015 a semnat cu Porto, unde a devenit un titular incontestabil.

Extrem de polivalent, Pereira - care potrivit unor specialiști se aseamănă din multe puncte de vedere cu Patrick Vieira - poate evolua atât la închidere, cât și ca fundaș central, un alt post vulnerabil în echipa lui Arteta.

37 de selecții are Danilo Pereira în prima reprezentativă a Portugaliei, alături de care a câștigat titlul ce Campion European în 2016.

Liga

Barcelona, o nouă lovitură în lupta pentru titlu! Griezmann, accidentat, ratează restul sezonului

ACUM 13 MINUTE
Fotbal

United a dat peste 1 miliard € pe transferuri, în ultimul deceniu. TOP cele mai neinspirate mutări

ACUM 2 ORE
Subiecte asemănătoare
Fotbal
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol