Articol scris de Romeo Ene

Derby della Madonina. Berlusconi: "Voi ține cu Milan"

Berlusconi, care a cumpărat clubul Monza în 2018, în prezent în Serie B, a declarat pentru Repubblica.it: "În inima mea voi fi întotdeauna un fan al Milanului, iar, dacă înainte nu mă interesa ceea ce făcea Inter, acum, ca suporter, sunt foarte interesat de ceea ce se întâmplă acolo. În orice caz, sper să câştige Milanul duminică".
Premier League
Ibrahimovic și Ronaldo și-au "dat mâna". Cum a ajuns Manchester United "un club mic"
15/11/2022 LA 08:08
Fostul premier al Italiei, deşi s-a retras de mai mulţi ani de la Milan, nu s-a delimitat de obiceiurile sale. Astfel, în prezent, proprietarul celor de la Monza continuă să intervină peste tehnicianul echipei, să facă tactica, echipa sau schimbările, susțin italienii. Monza a pierdut ultimul meci, pe teren propriu, surprinzător, cu Pisa, scor 0-2.
"Monza? Trebuie să arate o altă atitudine pe teren faţă de ultimele jocuri. Balotelli trebuie să fie mai bine pus în valoare şi am certitudinea, că dacă Boateng nu va mai rata atât de multe ocazii, vom promova în Serie A", a spus Berlusconi în timpul unei conferinţe de presă după prezentarea unei reclame a unui sponsor al clubului.
Cu toate acestea, Adriano Galliani, fostul CEO al "diavolilor" (în prezent membru în boardul de la Monza), a dat asigurări că "Brocchi (n.r. antrenorul Monza) se bucură de încrederea noastră totală. Monza poate să-şi atingă obiectivul, acela de a promova pe prima scenă".

Interes pentru Ibrahimovic?

Adriano Galliani s-a delimitat de afirmaţiile lui Berlusconi şi a menţionat că pentru el doar Milan există în orașul lombard: "Nu pot să afirm ceea ce a spus preşedintele despre Inter, sunt un fan mult prea mare al Milanului. Sper să nu se resimtă din oboseala meciului de la Belgrad. Nu ştiu dacă Ibrahimovic va juca, eu mi-aş dori, dar cei de la Milan ştiu mai bine ce au de făcut".
Întrebat, mai în glumă, mai în serios, dacă Ibrahimovic ar fi o ţintă pentru Monza, Galliani a continuat: "Este un jucător bun, dar cam scump. Dacă nu va prelungi cu Milanul, iar noi vom promova în Serie A, ne vom gândi la această posibilitate".
Fotbal
Ibrahimovic îl laudă pe Haaland, dar îl sfătuiește să aibă grijă în relația cu Pep Guardiola
04/11/2022 LA 11:06
Fotbal
Ibrahimovic l-a criticat pe Mbappe pentru atitudinea arătată după ce a semnat prelungirea cu PSG
03/11/2022 LA 09:03