Un ziar suedez a anunțat mutarea iminentă, Rangnick va fi din vară noul antrenor al Milanului.
Milan este într-o foarte lungă reconstrucție, iar fanii sunt foarte supărați. De 7 ori campioană a Europei, Milan n-a mai jucat în Champions League de 6 ani. Venirea lui Rangnick va elibera două locuri în organigrama lui Milan. Neamțul va fi începând in iunie antrenor în locul lui Stefano Pioli și director sportiv în locul lui Zvonimir Boban. Patronii americani ai Milanului, grupul Elliot, au decis că vor să-l păstreze pe Maldini, dar fostul căpitan este decis să plece odată cu Boban.
Fotbal
Ronaldo Nazario apără proiectul lui Florentino Perez! "Fanii vor să vadă cele mai tari meciuri!"
ACUM 14 MINUTE

Revoluția americano-germană

Rangnick este văzut ca o soluție pe termen lung. Neamțul de 61 de ani a fost omul care a creat minunea de la Hoffenheim, echipa unui sat ajunsă până în Champions League și a creat proiectul de succes RB Leipzig.
https://i.eurosport.com/2019/06/17/2616760.jpg
Numirea lui Rangnick este gândită de câteva luni, iar oamenii indicați de el au fost deja angajați sau sunt în discuții cu Milan. Scouterul Geoffrey Moncada a venit în ianuarie de la Monaco după ce în ultimii 6 ani a reușit să atragă la Monte Carlo jucători extraordinari. Cel mai important, evident, este Kylian Mbappe. Moncada are deja doi puști de 18 ani pe lista, Leroy Abanda de la Monaco și Tiago Djalo de la Sporting. Un alt om important în puzzle-ul gândit de Rangnick la Milan este neamțul Hendrik Almstadt, fostul director sportiv de la Aston Villa.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Barcelona l-a transferat pe cel mai talentat puști din Turcia! Cine este noua speranță a catalanilor
ACUM 42 MINUTE
Bundesliga
S-a resemnat Borussia Dortmund?! Pe cine au pus ochii pentru a-i lua locul lui Haaland
ACUM O ORĂ