Italia este una dintre țările cele mai afectate de coronavirus, autoritățile confirmând 183.957 de persoane infectate cu COVID-19 și raportând un număr de 24.648 de persoane decedate.
Situația e cu atât mai dificilă pentru nordul țării, dar o serie de acte de caritate și de sprijin necondiționat au venit să îi ajute pe cei aflați în dificultate. Este și cazul lui Maurizio Arrivabene, unul dintre cei mai importanți oficiali ai lui Juventus, care transportă zilnic bolnavi către spital, cu o ambulanță.
"Fidel stilului său, dar cu inimă mare, Arrivabene a preferat să nu spună nimic nimănui. Cu toate acestea, de când a început pandemia, s-a pus la dispoziție pentru a conduce ambulanțe și a-i duce pe bătrâni la spitale. Pe scurt, a devenit <pilot>", a notat jurnalistul Leo Turrini în El Resto del Carlino
Premier League
Frank Lampard a devenit favorit să preia Everton. Cine mai figurează pe lista clubului
ACUM 43 MINUTE

Cine este Maurizio Arrivabene

Fără un background în sport, Maurizio Arrivabene a făcut avere din funcțiile executive avute în cadrul Philip Morris International. În 2012, a devenit membru în Consiliul de Administrație al lui Juventus, echipa sa de suflet.
Doi ani mai târziu, în 2014, a fost numit șeful scuderiei Ferrari, poziție pe care a ocupat-o până anul trecut.
El este cel care l-a convins pe Sebastian Vettel să se alăture proiectului, însă rezultatele nu au fost cele așteptate. După 4 titluri mondiale cu Red Bull, germanul nu a reușit să se impună la volanul Ferrari, deși în 2018 a fost aproape să cucerească titlul mondial.
Treptat, relația dintre Arrivabene și Vettel s-a răcit, iar aceasta ar fi fost una din cauzele principale pentru care italianul de 63 de ani a fost înlăturat de la cârma scuderiei, anul trecut. El a revenit la Juve, fiind unul dintre cei mai importanți membri din Consiliul de Administrație al clubului.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ligue 1
PSG, interesată de fotbalistul pe care Mbappe l-a cerut pe Parc de Princes în 2019
ACUM 4 ORE
Fotbal
Edi Iordănescu, tot mai aproape de a deveni selecționer! Negocierile s-au purtat la sediul FRF
ACUM 5 ORE