După o perioadă fantastică la Red Bull Salzburg, Minamino a venit cu aștpetări mari la Liverpool, mai ales că la acel moment trupa lui Klopp era implicată în toate competițiile.
Japonezul nu s-a adaptat încă și a prins doar trei meciuri în Premier League, unul singur din postura de titular. Întrebat despre statutul său în formația lui Klopp, fotbalistul asiatic s-a declarat dezamăgit, însă e motivat la maximum să demonstreze că merită să evolueze pentru un club o asemenea istorie.
"Personal, mi-ar fi plăcut să am o contribuție mai mare la golurile și assisturile echipei, sunt "înfometat" să ajut clubul. Nu știu exact cât de mult trebuie să mai învăț, dar, zi după zi, simt că înțeleg din ce în ce mai bine filosofia lui Klopp", a spus Minamino pentru liverpoolfc.com.
Fotbal
Ele sunt favoritele la cucerirea titlurilor în cele mai tari 5 campionate din Europa! Analiza CIES
ACUM 2 ORE

Minamino are nevoie de încredere

Extrem de important pentru Minamino e să capete încredere, iar pentru asta trebuie să se bucure de suportul coechipierilor și al fanilor. Însă nu poate avea un astfel de statut decât în măsura în care cifrele sale încep să se apropie de cele din perioada Salzburg (pentru austrieci a marcat 42 de goluri în 136 de partide, punându-și în același timp de foarte multe ori coechipierii în situații ideale de a marca).
"Trebuie să am rezultate. E foarte important pentru încrederea personală, dar și pentru ca fanii și coechipierii să aibă încredere în mine. Sunt la club de abia trei luni și nu am jucat foarte mult, dar asta nu e o scuză. E nevoie de timp să înțeleg tot ce se întâmplă la club, dar urăsc să aștept. Vreau să ofer rezultate cât mai repede, iar pentru asta lucrez din greu zi de zi", a mai spus Minamino.
În etapa din acest weekend din Premier League, Liverpool o va întâlni pe Bournemouth, în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player, sâmbătă (ora 14:30).
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Nici Van Dijk, nici Ruben Dias. Rio Ferdinand a numit cel mai bun fundaș central din Premier League
ACUM 4 ORE
Premier League
Jurgen Klopp, scrisoare emoționantă către un fan al lui Liverpool care suferă de o boală gravă
ACUM 15 ORE