Sportul din România a fost pus pe hold încă de la începutul lunii martie (de pe 12 martie) și toată lumea se întreabă când vor fi ridicate restricțiile. Partidele din Liga 1 sunt programate să se reia pe 6 iunie, însă Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, nu este convins că acest lucru va fi realizabil în condițiile în care vârful pandemiei va fi atins mai târziu decât se preconize.
Într-o intervenție telefonică la Digi24, Nelu Tătaru a fost întrebat dacă ia în calcul să pună problema reluării competiţiilor sportive şi deschiderii mall-urilor. Ministrul Sănătății a spus că "nu, la reluare nu ne gândim. Ne gândim la locurile de muncă, la deschiderea unor anumite spaţii, dar nu la adunările cu număr mare de oameni". Chiar și așa, e posibil ca Nelu Tătaru să facă referire la prezenţa spectatorilor pe stadioane.
https://i.eurosport.com/2020/04/20/2808674.jpg
Fotbal
Clauza de reziliere a lui Ianis Hagi va fi plătită! Unde va jucă în sezonul viitor
20/04/2020 LA 14:07
Pe 14 aprilie, starea de urgenţă în România s-a prelungit cu o lună, ceea ce înseamnă că nu se pot relua antrenamentele centralizate în grupuri organizate mari. Prin urmare, abia după 14 mai ar urma ca fotbaliştii să se reunească, însă de la acea dată până la data prevăzută pentru reluarea competiţiilor, adică 6 iunie, sunt doar 3 săptămâni, ceea ce este insuficient pentru pregătirea jucătorilor. Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătăru, estimează că vârful pandemiei de coronavirus în România ar putea fi atins în 7-10 zile, din acest moment.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Chelsea a avut o altă prestație modestă la Brighton, Romelu Lukaku a fost din nou "absent"
ACUM 3 ORE
Romanian Liga I
Deian Sorescu a plecat de la Dinamo! Clubul a acceptat oferta venită pentru jucător
ACUM 4 ORE