Scandalul provocat de Sebastian Colțescu la partida de marți seară din grupele UEFA Champions League a declanșat un val de reacții. Miercuri dimineață a fost rândul ministrului Sportului din România, Ionuț Stroe, să ia cuvântul, acesta „condamnând” acest incident regretabil. Totodată, Ionuț Stroe a transmis că zona diplomatică nu va fi afectată”.

Cazul Colțescu în UEFA Champions League. Ce a declarat Ionuț Stroe

"Condamnăm cu fermitate orice fel de explicație care poate fi interpretată rasistă sau discriminatorie. Sportul e despre altceva, îmbrățișează valori legate de fair-play. Îmi cer scuze în numele sportului românesc pentru acest incident nefericit și vă pot asigura că această exprimare nu ne reprezintă pe noi", a spus ministrul Sportului, Ionuț Stroe, la Digi24.
Fotbal
Dan Petrescu, explicații pentru eșecul din Cupa României: "Cei care fac tragerea să se gândească"
ACUM 7 ORE
"Dacă ancheta UEFA va stabili că a fost vorba de rasism, se vor lua măsurile necesare la nivel de for continental, dar și pe plan intern. Există Comisii de Etică și Disciplină, care vor sancționa astfel de derapaje", a mai transmis membrul Guvernului României.
Ionuț Stroe a făcut o precizare importantă legată de consecințele acestui caz, devenit subiect de actualitate în lumea întreagă. "Nu se va ajunge la un scandal diplomatic, toți condamnăm ferm un comportament de genul acesta. E o exprimare a unui arbitru, o exprimare nefericită care nu afectează zona diplomatică."
Fotbal
CFR Cluj, OUT în "16-imile" Cupei României! CSU Craiova merge în optimi! Rezultatele zilei
ACUM 8 ORE
Premier League
"E în ADN-ul echipei mele!" Tuchel, avertisment pentru Guardiola înainte de Chelsea – Man City
ACUM 10 ORE