Scandalul provocat de Sebastian Colțescu la partida de marți seară din grupele UEFA Champions League a declanșat un val de reacții. Miercuri dimineață a fost rândul ministrului Sportului din România, Ionuț Stroe, să ia cuvântul, acesta „condamnând” acest incident regretabil. Totodată, Ionuț Stroe a transmis că zona diplomatică nu va fi afectată”.

Cazul Colțescu în UEFA Champions League. Ce a declarat Ionuț Stroe

"Condamnăm cu fermitate orice fel de explicație care poate fi interpretată rasistă sau discriminatorie. Sportul e despre altceva, îmbrățișează valori legate de fair-play. Îmi cer scuze în numele sportului românesc pentru acest incident nefericit și vă pot asigura că această exprimare nu ne reprezintă pe noi", a spus ministrul Sportului, Ionuț Stroe, la Digi24.
Romanian Liga I
Peluza Cătălin Hîldan a anunțat prima pentru Dinamo, la jocul de baraj cu U Cluj
ACUM 4 ORE
"Dacă ancheta UEFA va stabili că a fost vorba de rasism, se vor lua măsurile necesare la nivel de for continental, dar și pe plan intern. Există Comisii de Etică și Disciplină, care vor sancționa astfel de derapaje", a mai transmis membrul Guvernului României.
Ionuț Stroe a făcut o precizare importantă legată de consecințele acestui caz, devenit subiect de actualitate în lumea întreagă. "Nu se va ajunge la un scandal diplomatic, toți condamnăm ferm un comportament de genul acesta. E o exprimare a unui arbitru, o exprimare nefericită care nu afectează zona diplomatică."
Romanian Liga I
Universitatea Craiova – Farul 4-1. Antrenament reușit pentru olteni înainte de barajul pentru Europa
ACUM 5 ORE
Fotbal
Dybala, la mare căutare. Un club de top din Premier League s-a întâlnit cu agenții jucătorului
ACUM 7 ORE