Despre Pogba și Haaland s-a scris mult în ultima vreme că ar putea face obiectul unor transferuri în această perioadă de mercato. Real Madrid este interesată de cei doi jucători, dar potrivit agentului acestora, Pogba va continua la Manchester United, iar Haaland la Borussia Dortmund.

Mino Raiola: "Pogba va rămâne la United"

Când a vorbit despre Pogba, impresarul a sugerat că acesta își va prelungi contractul cu Manchester United: "Paul va rămâne la United. Acum este într-un proiect important. Și chiar și în anii precedenți, în momentele mai rele nu au vrut să-l vândă. Vom avea grijă de reînnoire cu calm, fără grabă, fără stres. Vom continua să vorbim despre asta."
Ligue 1
Încă un indiciu că Mbappe va pleca la Real! PSG a pus ochii pe 3 fotbaliști care să-i ia locul
IERI LA 17:27
Același lucru se va întâmpla și cu norvegianul Erling Haaland: "Nu se va transfera, este bine la Dortmund. Nu acesta este momentul pentru o mutare, știm foarte bine de calea pe care trebuie să meargă."

Zlatan Ibrahimovic spielt seit Januar 2020 beim AC Mailand

Credit imagine: Getty Images

Impresarul a făcut noi precizări și despre situația lui Zlatan Ibrahimovic, care nu a semnat încă prelungirea contractului cu AC Milan: "Nu cred că va fi luni la antrenamentul de la Milano. Atâta timp cât suntem în comunicare, este deja un început bun. Vorbim. Nu cred că este o chestiune economică, ci una de convingere și stil. Dacă Ibra nu ar dori să rămână, nu ar exista nicio negociere. În schimb, negociem."
În intervenția pe care a avut-o, agentul a admis că e greu ca în această vară să se facă transferuri spectaculoase, în condițiile în care bugetele cluburilor au fost serios afectate de pandemia de coronavirus.
Premier League
Ten Hag a întocmit o listă de 4 super fotbaliști, dintre care se va alege înlocuitorul lui Pogba
11/05/2022 LA 17:51
Liga
Pique și-a ales favoritul între Mbappe și Haaland! Cine e fotbalistul pe care îl consideră mai bun
09/05/2022 LA 09:05