Despre Pogba și Haaland s-a scris mult în ultima vreme că ar putea face obiectul unor transferuri în această perioadă de mercato. Real Madrid este interesată de cei doi jucători, dar potrivit agentului acestora, Pogba va continua la Manchester United, iar Haaland la Borussia Dortmund.

Mino Raiola: "Pogba va rămâne la United"

Când a vorbit despre Pogba, impresarul a sugerat că acesta își va prelungi contractul cu Manchester United: "Paul va rămâne la United. Acum este într-un proiect important. Și chiar și în anii precedenți, în momentele mai rele nu au vrut să-l vândă. Vom avea grijă de reînnoire cu calm, fără grabă, fără stres. Vom continua să vorbim despre asta."
Premier League
United a renunțat la Rice și pregătește transferul anului. Mutarea care o face cea mai bună din lume
ACUM 19 ORE
Același lucru se va întâmpla și cu norvegianul Erling Haaland: "Nu se va transfera, este bine la Dortmund. Nu acesta este momentul pentru o mutare, știm foarte bine de calea pe care trebuie să meargă."

Zlatan Ibrahimovic spielt seit Januar 2020 beim AC Mailand

Credit imagine: Getty Images

Impresarul a făcut noi precizări și despre situația lui Zlatan Ibrahimovic, care nu a semnat încă prelungirea contractului cu AC Milan: "Nu cred că va fi luni la antrenamentul de la Milano. Atâta timp cât suntem în comunicare, este deja un început bun. Vorbim. Nu cred că este o chestiune economică, ci una de convingere și stil. Dacă Ibra nu ar dori să rămână, nu ar exista nicio negociere. În schimb, negociem."
În intervenția pe care a avut-o, agentul a admis că e greu ca în această vară să se facă transferuri spectaculoase, în condițiile în care bugetele cluburilor au fost serios afectate de pandemia de coronavirus.
Liga
Suarez a atins o bornă istorică! Doar Ronaldo și Ibrahimovic se pot lăuda cu o asemenea performanță
IERI LA 12:29
Premier League
United face din Pogba al doilea cel mai bine plătit jucător din istoria Premier League
21/09/2021 LA 05:13