Neșu este fără îndoială unul dintre marii români, caracterul și voința sa incredibile fiind un exemplu de urmat pentru toți. În urmă cu aproape 10 ani (în mai 2011), după un duel nefericit cu Alje Schut, cel poreclit "Bichonul" a rămas paralizat. Inițial, medicii nu i-au dat mari șanse să rămână în viață, după cum cel mai bun prieten al său, George Ogăraru, a dezvăluit ulterior.
"El chiar s-a luptat cu moartea, însă s-au întâmplat tot felul de minuni. Cheagul de sânge care trebuia operat imediat după accident, dar care s-a retras peste noapte, miraculos. Doctorii nu știau cum e posibil. Apoi infecția la plămâni făcută după traheotomie. Doctori au spus că sunt șanse mici să trăiască, dar s-a vindecat. A reușit să supraviețuiască. Apoi, au fost tot felul de situații", a povestit Ogăraru.

Neșu, progrese vizibile în recuperarea după accident

Cupa Mondială FIFA
Succesul de la Copa America l-a eliberat pe Messi: "Leo este fericit. Copa America i-a dat viață"
ACUM 4 MINUTE
Neșu a găsit în el însuși o forță incredibilă și, după ce s-a tratat inclusiv în SUA, a început să facă mici progrese. Acestea l-au făcut acum capabil să ia masa singur, fără ajutor suplimentar din partea cuiva.
"BUCURIE MARE! Mihai Neșu mănâncă singur cina la aproape 10 ani după accident! 👏🥇🏆
După cum observați Mihai este ajutat de niște ustensile speciale dar independența primită astfel e foarte importantă! 😇 Slavă lui Dumnezeu!", se arată în mesajul de pe pagina de Facebook a Fundației Mihai Neșu.
Mihai Neșu nu doar că a găsit resurse nebănuite pentru a lăsa trecutul în urmă și a lupta, dar s-a tranformat într-un model. Grație Fundației pe care o conduce, ajută mulți copii bolnavi sau care au mari probleme. În paralel, construiește un spital pediatric la Oradea.
Fotbal
VIDEO | Amicalul Hearts - Almeria, întrerupt după o bătaie generală între jucători! "A fost iadul"
ACUM 7 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
Tite, responsabil de accidentarea lui Gabriel Jesus? Cum se apără selecționerul
ACUM 17 MINUTE