Fanii lui Dinamo Kiev n-au ținut cont de jocul bun al echipei și l-au apostrofat din nou pe Mircea Lucescu, al cărui trecut este strâns legat de marea rivală, Șahtior Donețk. Ultrașii lui Dinamo au reușit să treacă de forțele de ordine și să intre pe stadion, deși accesul suporterilor este strict interzis pe arenele din Ucraina din cauza pandemiei.
Odată ajunși în tribune, fanii din Kiev au aprins torțe și i-au cerut demisia tehnicianului român, potrivit jurnalistului Emanuel Roșu.
Ukrainian Premier League
Campionatul de fotbal din Ucraina a fost încheiat! "Niciun titlu nu va fi atribuit!" Anunțul oficial
27/04/2022 LA 09:55
La fel ca și Liga 1, noul sezon a început tot astăzi și în Ucraina. Echipa antrenată de român s-a impus clar, scor 4-1, într-un meci considerat în deplasare, dar care s-a jucat pe arena Valeri Lobanovski din Kiev, pentru că la Donetsk nu se poate juca din cauza conflictului cu forțele filoruse din Ucraina.
https://i.eurosport.com/2020/07/31/2857895.jpg
Elevii lui Mircea Lucescu au început în forță și în minutul 15 conduceau deja cu 2-0, după golul lui V.Buyalskyy (min.8) și autogolul lui T.Zaviysky.
La pauză s-a intrat cu 2-1, după ce S.Polytilo a redus din diferență în minutul 23, lucru care l-a scos din sărite pe tehnicianul român, care s-a enervat foarte tare și le-a făcut multe reproșuri jucătorilor săi.
În repriza secundă, V.Supriaga a făcut 3-1 în minutul în minutul 56, iar V.Tsygankov a marcat pentru 4-1 în minutul 87, consfințind victoria clară a echipei lui Mircea Lucescu.
În ciuda acestei victorii, echipa a arătat destule slăbiciuni, mai ales pe faza defensivă, iar acest lucru este îngrijorător în perspectiva meciului din Supercupa Ucrainei, contra lui Șahtior Donetsk. Fosta echipă a lui Mircea Lucescu a arătat foarte bine în Europa League, excepție făcând semifinala cu Inter, iar în meciul din supercupă, Dinamo Kiev va avea cu adevărat un test important.
În campionat, Dinamo Kiev va mai juca abia pe 12 septembrie, după pauza prilejuită de meciurile din Liga Națiunilor, acasă, contra celor de la FC Desna.
Fotbal
Dinamo Kiev a dat afară un jucător din cauza orientării politice a tatălui său! Anunțul clubului
14/04/2022 LA 17:05
Fotbal
Cum încearcă Ucraina să ajungă la CM din Qatar! Dezvăluirea făcută de Mircea Lucescu
06/04/2022 LA 16:36