Mircea Lucescu și-a pierdut răbdarea aseară, în remiza înregistrată de Dinamo Kiev, echipa sa, contra lui Kolos Kovalivka, scor 2-2.
Arbitrul le-a acordat prin intermediul VAR o lovitură de la 11 metri oaspeților, iar apoi l-a eliminat pe Shepelev, urmârind toată faza pe monitor. După ce a spus în repetate rânduri că este împotriva VAR, tehnologia video i-a dat un nou motiv lui Mircea Lucescu să nu fie de acord cu utilizarea acesteia.
Extrem de nervos, antrenorul român s-a dus până la jumătatea terenului pentru a-i cere explicații arbitrului. Lucescu a plecat apoi la vestiare și a revenit pe bancă după ce s-a calmat.
Romanian Liga I
CFR Cluj, prima victorie după revenirea lui Petrescu! O fază fixă a decis derby-ul cu CSU Craiova
ACUM 31 MINUTE

Mircea Lucescu a "desființat" VAR-ul, după ultimul meci din campionat

Mircea Lucescu a răbufnit la conferința de presă, acuzându-i pe arbitrii meciului că nu au interpretat cum trebuia faza respectivă, cu ajutorul tehnologiei VAR:
"Problema mare la noi e modul în care e interpretat acest VAR. Nu s-a folosit la două faulturi grosolane în prima repriză. Dacă VAR-ul e atât de important, trebuie să meargă să vadă ce faulturi au fost.
În afară de asta, la VAR se vede doar ultima fotografie, când orice atingere poate fi interpretată ca 'roșu'.
(...) Prea multe întreruperi, jucăm câte 100 de minute, nu mai e fotbal! Dacă ei nu pot să ia o decizie în 30 de secunde și o iau în trei minute...", a spus Mircea Lucescu, citat de as.ro.

Mircea Lucescu, extrem de supărat pe VAR: "Am pățit-o și cu Juventus și cu Barcelona!"

Lucescu n-a ezitat să amintească nici de fazele controversate din Champions League, cauzate tot de VAR:
"Am pățit-o și cu Juventus. A fost offside și la Ronaldo și fault în careul de 6 metri. Am avut penalty, nici măcar nu s-au uitat la VAR, n-au tras nici măcar linie. Le era frică, era 1-0 și puteau să piardă.
(...) La Barcelona, am bătut repede o lovitură liberă, Pique l-a faultat în careu pe jucătorul meu și trebuia să primim penalty.
Arbitrul a întors faza că n-a fluierat el înainte să fie bătută! Nici nu trebuie să fluiere. Și la nivelul ăla e același lucru", a mai declarat "Il Luce".
https://i.eurosport.com/2020/12/09/2952300.jpg
Premier League
Jurgen Klopp, scrisoare emoționantă către un fan al lui Liverpool care suferă de o boală gravă
ACUM 2 ORE
Ligue 1
Thierry Henry a comentat refuzul lui Messi de a da mâna cu Pochettino! De ce nu e surprins francezul
ACUM 2 ORE