"Il Luce", cel mai în vârstă antrenor din Champions League, și Messi, talismanul Barcelonei, au oferit un moment special la finalul duelului de pe Camp Nou, de săptămâna trecută. După fluierul de final, Lucescu a mers direct la starul argentinian și i-a adresat câteva cuvinte. În urma discuției, în presa internațională s-a scris că antrenorul român i-a cerut tricoul lui Messi, iar atacantul catalanilor a acceptat, spunându-i că îi va oferi "cadoul" pe tunelul de la vestiare.
Această discuție a fost confirmată în această seară de Mircea Lucescu. Tehnicianul român al lui Dinamo Kiev a vorbit și despre mesajul pe care Ronald Koeman i l-a transmis după fluierul final: "Koeman mi-a spus că sunt om extrem de puternic. Și lui Messi i-am spus că am tricoul lui Pele și mi-ar plăcea să îl am și pe al lui lângă el. Ne cunoaștem, am jucat de 9 ori contra lui. Sunt un personaj pentru el", a spus Mircea Lucescu în direct la Digi Sport.

Mircea Lucescu, moment rar alături de Leo Messi în Champions League

Cupa Mondială FIFA
"Am crezut că Messi e cel mai bun, dar Mbappe a fost devastator!" Plusul arătat de francez la CM
ACUM 3 ORE
Revenit în România în timpul pauzei internaționale, Mircea Lucescu a amintit de acel moment, spunând că se știe cu Messi de multă vreme: "Nu știu dacă rezultatul ar fi fost altul cu Barcelona (n.r. - dacă nu exista un focar de COVID la Dinamo Kiev). Am văzut și eu că au interpretat unii oameni acel dialog cu Messi. Eu mă știu cu el de mult timp, am jucat de nouă ori împotriva lui", a spus Mircea Lucescu, la sosirea în țară.
Barcelona a învins-o la limită pe Dinamo Kiev, scor 2-1, în runda a 3-a din grupele UEFA Champions League. Trupa lui Mircea Lucescu ocupă locul 3 în grupa G din Champions league, la egalitate de puncte (1p) cu codașa Ferencvaros. Barca este lider, cu 9 puncte, la 3 lungimi în fața lui Juventus.
Cupa Mondială FIFA
Franța – Polonia, primul duel al zilei în optimile CM! Mbappe, favorit în fața lui Lewandowski
ACUM O ZI
Cupa Mondială FIFA
GE-NI-AL! Australienii l-au așteptat pe Messi la poze după ce i-a eliminat de la Cupa Mondială
IERI LA 10:34