Aseară, într-un interviu acordat celor de la Digi24, Mircea Lucescu a spus că s-a protejat prin purtarea măștii în timp ce a participat la antrenament și nu a intrat în contact direct cu niciunul dintre jucători. Chiar și așa, antrenorul va sta acasă până luni, când își va efectua un test pentru a vedea dacă a fost infectat cu coronavirus.
”Am fost la antrenamentul echipei, pe la ora 18:00, dar n-am intrat în nicio încăpere și nici nu am avut contacte fizice cu cineva”, a declarat fostul antrenor.
”Rămân acasă până luni, eu și soția, iar luni mergem să ne testăm. Sperăm ca cei șase băieți să-și revină”, a dăugat Mircea Lucescu pentru Digi24.
Premier League
Gary Neville a reacționat dur după scuzele lui Bruno Fernandes: "Este jenant... Trebuie concediați!"
ACUM 7 MINUTE
Meciul de ieri dintre Dinamo și Chindia a fost amânat din cauza faptului că 6 jucători dinamoviști au fost depistați pozitiv la testul pentru coronavirus. Cei șase jucători diagnosticați cu COVID-19 sunt: Filip Mrzljak, Ricardo Grigore, Mihai Popescu, Ștefan Fara, Alexandru Răuţă şi Vali Lazăr. Trei dintre aceștia au fost internați la Spitalul ”Matei Balș”.
Romanian Liga I
"Războiul Olteniei" ia foc înainte de derby! Anunțul momentului la Craiova: "Avem drept exclusiv!"
ACUM O ORĂ
Fotbal
Răzvan Lucescu, discurs motivațional înaintea victoriei din derby-ul cu AEK Atena
ACUM 2 ORE