Aseară, într-un interviu acordat celor de la Digi24, Mircea Lucescu a spus că s-a protejat prin purtarea măștii în timp ce a participat la antrenament și nu a intrat în contact direct cu niciunul dintre jucători. Chiar și așa, antrenorul va sta acasă până luni, când își va efectua un test pentru a vedea dacă a fost infectat cu coronavirus.
”Am fost la antrenamentul echipei, pe la ora 18:00, dar n-am intrat în nicio încăpere și nici nu am avut contacte fizice cu cineva”, a declarat fostul antrenor.
”Rămân acasă până luni, eu și soția, iar luni mergem să ne testăm. Sperăm ca cei șase băieți să-și revină”, a dăugat Mircea Lucescu pentru Digi24.
Liga Campionilor UEFA
Fratele unui star de la Liverpool, prins în mijlocul haosului de la Paris! Mărturii uluitoare
ACUM 27 MINUTE
Meciul de ieri dintre Dinamo și Chindia a fost amânat din cauza faptului că 6 jucători dinamoviști au fost depistați pozitiv la testul pentru coronavirus. Cei șase jucători diagnosticați cu COVID-19 sunt: Filip Mrzljak, Ricardo Grigore, Mihai Popescu, Ștefan Fara, Alexandru Răuţă şi Vali Lazăr. Trei dintre aceștia au fost internați la Spitalul ”Matei Balș”.
Liga Campionilor UEFA
Presa iberică a descoperit vinovații pentru care finala Champions League a început cu întârziere
ACUM O ORĂ
Fotbal
Steliano Filip, exclus din lotul lui Dinamo, înaintea returului cu U Cluj! Pe cine va miza Uhrin
ACUM 4 ORE