Ucraina rezistă cu greu în fața tăvălugului "armatei roșii" a lui Vladimir Putin. Pentru sportivii ucraineni care se află încă în țară, situația actuală a devenit de-a dreptul un calvar, la fel și pentru toți cei implicați în fenomenul sportiv și nu numai. Mircea Lucescu, antrenorul lui Dinamo Kiev a plecat azi din Ucraina.
Dacă ieri situația din Ucraina încă era acceptabilă pentru cei stabiliți acolo, azi lucrurile s-au schimbat brusc, iar "Il Luce", care spunea ieri că nu are de gând să plece din Kiev și că vrea să fie alături de jucătorii lui, azi a luat decizia de a părăsi Ucraina. Florin Cernat (41 de ani), fost jucător la Dinamo Kiev, a transmis încă din această dimineață că Lucescu a plecat spre România.
Fotbal
Cum încearcă Ucraina să ajungă la CM din Qatar! Dezvăluirea făcută de Mircea Lucescu
06/04/2022 LA 16:36

Mircea Lucescu revine în România, după atacurile asupra Kievului

Impresarul moldovean Arcadie Zaporojanu a precizat că se află în mașină cu Mircea Lucescu, în drum spre România: "Am ieșit din Kiev și mergem, e totul bine. Nea Mircea e cu noi, normal. Nu o luăm spre Polonia, venim direct spre România, e tot țară NATO și e țara noastră, aceasta e cea mai bună variantă. O să ocolim acea fâșie din Transnistria", a declarat Zaporojanu pentru Gazeta Sporturilor.
După ce inițial anunțase că va rămâne deocamdată în Kiev, Lucescu a vrut să părăsească și ieri Ucraina cu mașina, dar a crezut de cuviință că e prea riscant să traverseze întreaga țară, pândită de pericol în orice zonă. În cele din urmă, Florin Cernat a precizat că Il Luce a renunțat să mai rămână în Ucraina și se îndreaptă către România, spre bucuria familiei.
Fotbal
Dinamo Kiev se mută pe...Giulești. Echipa sub 19 ani a primit permisiunea să joace în Youth League
27/03/2022 LA 07:36
Ukrainian Premier League
Mircea Lucescu i-a enervat pe suporterii lui Dinamo Kiev! "Nu a fost o surpriză! Trebuie să plece!"
15/03/2022 LA 06:54