De 8 ori campion al Ucrainei cu Șahtior Donețk, "Il Luce" l-a ales pe Leo Messi, în detrimenul atacantului lui Juventus. Antrenorul român și-a motivat decizia, făcând referire la pasele oferite de căpitanul Barcelonei:
Amândoi sunt jucători fenomenali, dar în echipa mea l-aș alege pe Messi. El reușește să înscrie goluri și să ofere pase decisive, în timp ce Ronaldo este preocupat doar de prima parte. | Mircea Lucescu
Întrebat despre perioada glorioasă petrecută în Ucraina, unde a câștigat 22 de trofee, Mircea Lucescu a vorbit cu cuvinte mari despre tot ce a însemnat pentru el Șahtior:
Cupa Mondială FIFA
23 de jucători riscă să rateze semifinalele, dacă vor lua galben în sferturi! Nume grele pe listă
ACUM 30 MINUTE
Au fost 12 ani pe care nu îi voi uita niciodată. Am reușit să câștig peste 20 de trofee, dintre care 8 titluri de campion. Bineînțeles, nu am uitat nici momentele mai dificile din 2014, în care nu aveam propriul nostru stadion. Mă bucur că am reușit să formez o echipă extraordinară, care arăta ca o mașinărie perfectă. Jucătorii brazilieni care au sosit la club mi-au oferit bucurii uriașe. Nimeni nu se aștepta să intru în mintea și inima lor. Au oferit tot ce aveau mai bun pe teren.| Mircea Lucescu

Mircea Lucescu, al doilea cel mai titrat antrenor din istorie

Mircea Lucescu a avut o carieră de antrenor impresionantă, reușind să câștige 39 trofee alături de Dinamo, Brescia, Rapid, Galatasaray, Beșiktaș, Șahtior și Zenit. Grație rezultatelor sale fantastice, "Il Luce" se clasează pe locul al doilea în clasamentul celor mai titrați tehnicieni din istoria fotbalului, după Sir Alex Ferguson.
https://i.eurosport.com/2020/05/10/2816885.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Câți antrenori a schimbat Universitatea Craiova în ultimii 9 ani. Cine a avut cel mai scurt mandat
ACUM 40 MINUTE
UEFA Europa Conference League
FCSB, sancționată drastic, după incidentele de la meciul cu West Ham! Comunicatul emis de UEFA
ACUM O ORĂ