În mod evident, lui Pancone nu i-a plăcut situația în care s-a regăsit și a ripostat în mediul public, având o ieșire nervoasă la adresa primarului Tudorache. “Ape liniștite la Rapid nu prea sunt. Legat de zvonurile venirii lui Lucescu, eu cred că e imposibil, deși multă lumea îmi zice că e posibil să vină. Eu rămân în continuare liniștit. Nu mă abat de la visurile și idealurile mele legate de Rapid. Eu mă consider un campion, iar în vocabularul meu nu există să renunț. Pot fi demis oricând. Și acum pot fi demis, dar nu voi renunța nici dacă vine Mircea Lucescu. Pot fi doar demis, atât!”, a spus Pancu în urmă cu câteva zile în cadrul unei conferințe de presă.
“Fără domnul primar Rapidul nu ar fi fost unde e acum, adică o echipă de Liga 2 cu pretenții la promovarea în prima ligă. E normal să-și dorească tot ce-i mai bun pentru această echipă, dar, din câte știu eu, cunoștințele dumnealui despre fotbal sunt aproape zero. Nu știu dacă știe când e ofsaid. Probabil a aflat între timp de când vine pe stadion”, a completat Pancu.

Mircea Lucescu: Daniel Pancu este ca și copilul meu. Cum să-i fac așa ceva?

Romanian Liga I
Mircea Lucescu o ajută pe Dinamo! 12 jucători au fost puși la dispoziție lui Flavius Stoican
29/12/2021 LA 15:16
Mircea Lucescu a infirmat toate zvonurile și a explicat pe larg de ce nu-i va lua locul lui Daniel Pancu la Rapid. "Nu se pune problema. Niciodată nu voi veni să-i iau locul unui antrenor tânăr, cu atât mai mult cu cât este vorba de Daniel Pancu, care este ca şi copilul meu. Este un rapidist pur sânge. Ţin foarte mult la el. Cum să-i fac aşa ceva? Nu mă cunoaşteţi? Eu toată viaţa am avut un ţel din promovarea tinerilor.Îi ţin pumnii lui Daniel Pancu şi îi doresc să promoveze cu Rapidul. Sunt convins că va reuşi acest lucru. În acest moment vreau să pun punct tuturor speculaţiilor: Nu merg la Rapid nici azi, nici mâine, nici peste 10 ani"
Fotbal
Mircea Lucescu, ales Antrenorul Anului 2021 în Ucraina! Ce punctaj a avut în analiza realizată
27/12/2021 LA 13:14
Romanian Liga I
Mirel Rădoi și-a ales favoriții din Liga 1! + Cine sunt stranierii preferați ai fostului selecționer
25/12/2021 LA 15:43