La 24 ani distanță de la debutul lui Andrea Pirlo în tricoul Bresciei, "rândunelele" sunt gata de un viitor export pe sume amețitoare. Cu un background important în fotbalul italian, Mircea Lucescu a rămas extrem de conectat la tot ce înseamnă Serie A și e convins că Tonali are toate calitățile pentru a deveni un fotbalist world class.
"Tonali e foarte bun și are un viitor excepțional. Cred ca va fi ultimul său sezon la Brescia, având în vedere că toate echipele mari sunt pe urmele lui. E un urmaș demn al lui Pirlo. Sunt foarte asemănători, chiar dacă Tonali este mai dinamic", a spus Lucescu la Radio Musica Television.
https://i.eurosport.com/2019/04/05/2559271.jpg
Romanian Liga I
Top 10 transferuri efectuate de cluburile din Liga 1 în această perioadă de transferuri
ACUM 6 MINUTE

Brescia vrea 300 de milioane pe Tonali

Massimo Cellino, președintele formației din Lombardia, a dezvăluit de curând că a refuzat o ofertă de 50 de milioane de euro pentru Sandro Tonali (19 ani). Brescia vrea 300 de milioane pentru puștiul minune italian.
Toate formațiile mari din Europa sunt pe urmele mijlocașului italian: United, care își trimite scouteri la fiecare meci al lui Brescia, dar și Barcelona, Juventus, Inter, Atletico Madrid și PSG se interesează constant de Tonali. Conform Daily Mail, în cursa pentru jucător a intrat și Manchester City, care a făcut o ofertă concretă, sub pretențiile Bresciei.
Conform președintelui grupării lombarde, agentul jucătorului a venit cu o ofertă de 50 de milioane de euro, însă pretențiile "rândunelelor" sunt mult mai mari. Cellino i-a stabilit un preț prohibitiv, asta și pentru că vrea ca fotbalistul să mai crească. O plecare a sa acum ar fi periculoasă, pentru că nu are garanția că va evolua constant la un club mare.
"Toate cluburile italiene și formații de peste hotare, Atletico Madrid, PSG, Manchester City, se interesează de Tonali, dar eu cred că cel mai bine ar fi să rămână deocamdată la Brescia. Zilele trecute, agentul său a venit să îmi spună că are o ofertă de 50 de milioane de euro pentru Sandro. I-am spus că nu pleacă decât pe 300 de milioane de euro. Am un vis, să îi prelungim contractul. Dacă el acceptă, sunt gata să fac un sacrificiu uriaș pentru a-i oferi un salariu competitiv. Depinde de el ce își dorește. Poate să rămână la noi și să se bucure de fotbal sau poate alege un club mare, dar unde nu are siguranța că va fi titular", a explicat președintele Bresciei pentru Gazzetta dello Sport.

Calitățile lui Sandro Tonali

Întrebat despre calitățile lui Tonali, președintele Bresciei a vorbit despre bucruia acestuia de a juca fotbal. În egală măsură, Sandro e un mijlocaș box-to-box, capabil să orchestreze acțiunile de atac și să înscrie cu șuturi de la distanță.
"Talentul lui e uriaș, dar ce mă impresionează și mai mult e plăcerea pe care o are când joacă fotbal. Iubește să fie pe teren și nimic altceva nu îl interesează. S-a sacrificat mult pentru a acoperi o zonă mare de teren la Brescia, are și foarte multe sarcini defensive. Dacă ar juca într-un rol mai avansat, cu siguranță că ar marca mult mai mult. Are un șut formidabil", a mai spus Massimo Cellino.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Ousmane Dembele, distrus de Hristo Stoichkov: "Nu ai înțeles niciodată ce înseamnă Barcelona"
ACUM 31 MINUTE
Fotbal
Premieră istorică! A evoluat pentru naționala Angliei, iar acum va juca împotriva ei
ACUM O ORĂ