Lucescu a mai cerut câteva zile de gândire, iar un anunț oficial va fi făcut până la finele acestei săptămâni. „Oficialii lui Beșiktaș s-au întâlnit cu Lucescu, iar primele impresii sunt pozitive. Aceștia se vor mai întâlni și zilele următoare, deoarece Lucescu a mai cerut câteva zile de gândire.”, a scris publicația Haber Turk.
Lucescu a mai antrenat clubul Beșiktaș în perioada iulie 2002-mai 2004. Românul este fără angajament din februarie anul trecut, după ce și-a reziliat contractul cu naționala Turciei.
Lucescu senior a câștigat în cariera de antrenor 33 de trofee. Cele mai importante sunt Supercupa Europei (2001; Galatasaray) și Cupa UEFA (2009; Șahtior Donețk).
Liga
Barcelona - Levante 3-0! Ansu Fati, ce revenire: gol, după 10 luni de absență
ACUM 4 MINUTE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Oficial | Dinamo i-a reziliat contractul lui Dario Bonetti! Cine va prelua echipa
ACUM 6 MINUTE
Fotbal
Southampton - Wolverhampton 0-1. Rezumatul unui joc în care eroul a fost Raul Jimenez
ACUM 20 MINUTE