Lucescu a mai cerut câteva zile de gândire, iar un anunț oficial va fi făcut până la finele acestei săptămâni. „Oficialii lui Beșiktaș s-au întâlnit cu Lucescu, iar primele impresii sunt pozitive. Aceștia se vor mai întâlni și zilele următoare, deoarece Lucescu a mai cerut câteva zile de gândire.”, a scris publicația Haber Turk.
Lucescu a mai antrenat clubul Beșiktaș în perioada iulie 2002-mai 2004. Românul este fără angajament din februarie anul trecut, după ce și-a reziliat contractul cu naționala Turciei.
Lucescu senior a câștigat în cariera de antrenor 33 de trofee. Cele mai importante sunt Supercupa Europei (2001; Galatasaray) și Cupa UEFA (2009; Șahtior Donețk).
Liga
Xavi a vorbit despre transferul lui Lewandowski. Tehnicianul a confirmat că 4 jucători vor pleca
ACUM 11 MINUTE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ligue 1
"Dinastia Mbappe" a început la PSG. Starul francez aduce un om cheie la campioana Franței
ACUM 17 MINUTE
Romanian Liga I
Surpriză în turul barajului dintre Chiajna și Chindia! Ilfovenii s-au impus cu 2-1
ACUM O ORĂ