Articol scris de Romeo Ene
Dorinţa aparţine lui Igor Surkis, patronul echipei, care s-a arătat în mai multe rânduri mulţumit de munca pe care a depus-o Lucescu. El ar putea câştiga, de asemenea, şi Cupa Ucrainei, acolo unde o va întâlni în finală pe Zorya.
Cupa Mondială FIFA
Croația întoarce disputa cu Canada, iar nord-americanii sunt eliminați!
ACUM 30 MINUTE

Lucescu ar putea antrena până la 78 de ani

În cazul în care va da curs ofertei lui Surkis, Mircea Lucescu va împlini vârsta de 78 de ani pe banca lui Dinamo Kiev. Antrenorul se află pe banca ucrainenilor din vara lui 2020, având contract până în 2022, iar clubul vrea ca românul să rămână până în 2023.
22 de trofee a câştigat Şahtior cu Mircea Lucescu pe bancă, iar alături de Dinamo Kiev a reuşit deja să câştige două. Din această cauză, suporterii lui Dinamo Kiev l-au contestat încă de la început pe Lucescu, chiar şi câştigarea titlului nereuşind să liniştească ’’apele’’ în rândul fanilor, care l-au văzut întotdeauna ca pe un rival pe Mircea Lucescu.
’’Pot să garantez 99.99% că Mircea Lucescu va rămâne la Dinamo Kiev și sezonul viitor! În primul rând, el mai are contract pentru încă un sezon. Apoi, Lucescu, cu vasta lui experiență, și-a dat seama că s-a petrecut o schimbare, iar rivala Șahtior va suferi anumite șocuri.’’
’’Românul are un lot valoros și echilibrat cu care poate ataca UEFA Champions League, competiție în care va debuta abia în septembrie. Astfel, Dinamo va avea cel puțin o lună jumătate în care va fi lipsită de griji spre deosebire de Șahtior. Lucescu este un tip ambițios și vrea să demonstreze tuturor că mai poate avea succes în Europa. Asta îl mână în luptă. Știm că are oferte din Turcia, România, aici nu contează vârsta, ci experiența lui. Dar marea provocare rămâne UEFA Champions League. De aceea, va face totul cu această echipă, pentru că a dat de înțeles că crede în potențialul jucătorilor lui”, a declarat jurnalistul Igor Țîganik, în urmă cu câteva zile.
Cupa Mondială FIFA
Tensiune maximă înainte de SUA - Iran! Un gest necugetat al federației americane a încins spiritele
ACUM O ORĂ
Cupa Mondială FIFA
The Times, anunț uriaș: Leo Messi pleacă de la PSG după Cupa Mondială
ACUM O ORĂ