Într-un interviu publicat pe canalul TV al clubului Șahtior Donețk, președintele grupării ucrainiene, Sergei Palkin, a declarat, printre altele, că 2020 a fost anul în care a fost dezamăgit de Mircea Lucescu, relatează football.ua.

"A fost un an de dezamăgiri și în relațiile umane. Mă refer mai ales la Lucescu, la decizia sa de a antrena principalul nostru concurent", a spus Sergei Palkin. Mircea Lucescu a acceptat în vară oferta de a antrena pe Dinamo Kiev, adversarul tradițional al "minerilor" din Donețk.

Fotbal
Mircea Lucescu, discurs dur la adresa turcilor care i-au adus insulte rasiste lui Marius Șumudică
10/01/2021 LA 11:42

Mircea Lucescu, o dezamăgire pentru Șahtior Donețk

La vremea aceea decizia a fost contestată de fanii ambelor echipe, cei de la Șahtior renunțând chiar la dezvelirea unui bust care îl omagia pe antrenorul român, amplasat în apropierea stadionului. Palkin face referire în interviu la dezamăgirile anului 2020, printre acestea numărându-se și moartea fostului fotbalist Sergey Atelkin, dar și problemele provocate de pandemia de coronavirus.

În acest conext, al dezamăgirilor, Palkin a menționat-o și pe cea provocată de decizia lui Mircea Lucescu de a antrena rivalul de o viață a lui Șahtior, după ce a realizat rezultate istorice în fruntea clubului din Donețk.

Mediafax

Fotbal
Mircea Lucescu, scos din minți de arbitraj la Kiev! A mers până la centrul terenului să protesteze
12/12/2020 LA 18:51
Fotbal
Rivaldo, doar cuvinte de laudă la adresa lui Mircea Lucescu: "A dovedit că vârsta nu e o problemă!"
16/11/2020 LA 14:57