Într-un interviu acordat pentru Tuttomercatoweb, "Il Luce" a recunoscut că încă nu s-a hotărât în privința echipei pe care o va pregăti în viitor:
"Am fost pe lista celor de la Santos, m-a contactat un agent. Ar fi fost frumos să merg, dar era prea departe. Le urez succes.
De asemenea, președintele lui Sion m-a contactat și mi-a făcut o ofertă foarte frumoasă. Dar prefer să aștept, vreau sa mă întorc în fotbal cu același entuziasm. Încă n-am luat o decizie finală.", a spus Mircea Lucescu.
Liga
Agentul lui Dembele, sunat de reprezentantul unui club uriaș! Ziariștii au surprins momentul
ACUM 8 ORE
https://i.eurosport.com/2016/05/25/1861593.jpg

Mircea Lucescu s-a aflat în discuții cu Rapid

În ultima vreme s-a vorbit și despre o revenire a tehnicianului de 74 de ani la Rapid, pe postul de antrenor, manager general sau consilier al lui Daniel Pancu. În cele din urmă, Pancu a rămas pe banca giuleștenilor și se pregătește pentru a doua parte a campionatului din Liga 2.
Ultima experiență a lui Mircea Lucescu în fotbal a fost ca selecționer al Turciei, în perioada 2017-2019. De-a lungul carierei de antrenor, "Il Luce" le-a mai pregătit pe Corvinul Hunedoara, Dinamo, Brescia, Reggiana, Rapid, Inter, Galatasaray, Besiktas, Șahtior și Zenit. Lucescu are și un mandat de selecționer pe banca naționalei României, între 1981 și 1986.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Africa Cup of Nations
Cupa Africii | Egipt și Guineea Ecuatorială, victorii la penalty-uri! Cum arată tabloul sferturilor
ACUM 9 ORE
Scottish Premiership
Rangers îi caută un înlocuitor lui Ianis Hagi! Ce român este pe lista scoțienilor
ACUM 10 ORE