Mircea Lucescu a acordat un interviu pentru turcii de la Fanatik în care a vorbit despre cum va arăta fotbalul după ce va fi reluat și a dezvăluit cum trece peste absența sportului fiind în autoizolare.
Sunt acasă, la Bucureşti. Nu ies niciodată. Citesc foarte mult, urmăresc la ştiri ce se întâmplă în lume. Nu-mi mai urmăresc meciurile vechi, nu-mi place să trăiesc din amintiri

Cum se va schimba fotbalul

Premier League
Criticată din toate direcțiile, Liverpool și-a cerut public scuze și a întors decizia: "Am greșit"
07/04/2020 LA 05:57
Mircea Lucescu anticipează că lumea fotbalului se va schimba semnificat după ce va trece pandemia de COVID-19. Criza financiară preconizată va afecta toate cluburile care vor trebui să-și schimbe strategia, e de părere Il Luce.
Cea mai importantă e sănătatea. Toată lumea, de la cel mai cunoscut fotbalist până la orice fan al fotbalului, toţi se gândesc la propria sănătate. Fotbalul e o lipsă greu de acoperit în viaţa noastră, dar înfruntăm un dezastru! Pandemia va lovi lumea şi din punct de vedere economic. Nu vor mai fi contracte mari ca înainte! Coronavirusul va deschide o uşă largă unui segment. Noua eră va fi pentru jucătorii tineri. Cum cluburilor nu vor mai fi în tare să achite contracte bănoase pentru o perioadă lungă, se vor apleca spre infrastructură şi tineri cât se poate de repede. Tinerii vor ajuta fotbalul până când această criză fără precedent se va sfârşi
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Nebunie în Premier League! Patrick Vieira a lovit un huligan al lui Everton la finalul meciului
ACUM 2 MINUTE
Fotbal
Everton a revenit de la 0-2 cu Palace și s-a salvat de la retrogradare! Rezumatul unui meci fabulos
ACUM 8 ORE