Cum Hagi nu trecea prin cea mai bună perioadă la Real Madrid, Mircea Lucescu i-a sărit în ajutor în 1992, aducându-l la Brescia pentru 2,4 milioane de dolari. Astfel, Hagi a putut juca constant pentru a fi pregătit pentru Campionatul Mondial din 1994.
„Am fost să îl văd în meciul dintre Real Madrid și Torino, în Cupa UEFA. Atunci am reușit să îl conving. A acceptat și am avut un sezon grozav alături de el. Era o echipă românească a Bresciei, din care făceau parte patru jucători (Lupu, Sabău, Răducioiu și Hagi).
AC Milan avea atunci olandezi, iar Inter avea germani, Brescia se baza pe români. În acei ani întreaga lume era concentrată la fotbalul italian. Era cel mai frumos din lume, locul în care jucau cei mai buni jucători!”, a declarat Lucescu pentru „Radio Musica Television”.
Liga Campionilor UEFA
Champiosn League | Barcelona, obligată să câștige la Munchen! Situație incredibilă în Grupa G
ACUM 2 MINUTE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Haaland, prioritate "0" pentru catalani: "Aș vinde Sagrada Familia și Portul din Barcelona"
ACUM 24 MINUTE
Liga Campionilor UEFA
Ciao, Barça! Griezmann, reîncărcat! ": <Micul Prinț> este un <Dragon>!"
ACUM O ORĂ