Cel mai titrat antrenor român a fost propus să-l înlocuiască pe Jorge Sampaoli la cârma celor de la Santos, conform presei din Brazilia. Jurnaliștii sud-americani susțin că Lucescu a fost propus la Santos datorită faptului că a pregătit foarte mulți jucători din Brazilia, pe vremea când se afla pe banca celor de la Șahtior.
"Conducătorilor de la Santos li s-a propus varianta Mircea Lucescu, care vorbește foarte bine limba portugheză. Antrenorul de 74 de ani pregătit o întreagă legiune de brazilieni la Șahtior, între 2004 și 2016.", au spus cei de la Sport Buzz.
Brazilienii au greșit însă naționalitatea lui Mircea Lucescu, despre care au scris că este belgian. Lucescu este liber de contract după ce a părăsit naționala Turciei, în urmă cu 10 luni. Printre variantele luate în calcul de conducerea lui Santos, se numără și Domenec Torrent, fostul manager al lui Alexandru Mitriță la New York City.
Romanian Liga I
Mircea Lucescu o ajută pe Dinamo! 12 jucători au fost puși la dispoziție lui Flavius Stoican
29/12/2021 LA 15:16
https://i.eurosport.com/2019/12/02/2728782.jpg

Lucescu, în tratative cu Rapid

Primarul Dan Tudorache, omul care se implică activ în viața Rapidului, a anunțat că Mircea Lucescu va veni în structura clubului de la data de 13 ianuarie. Funcția nu e încă stabilită, discutându-se în trecut de postul de manager general sau consilier tehnic.
"Mircea Lucescu va veni la Rapid, dar nu pe postul de consilier al lui Daniel Pancu. Și nici ca antrenor, cum s-a tot vorbit în ultima vreme. Pancu va rămâne în continuare pe bancă. Momentan nu am hotărât care va fi rolul domnului Lucescu, vom discuta cu el în perioada următoare. Până va reîncepe campionatul, vom ști exact poziția sa la club.", a declarat Dan Tudorache.
De-a lungul carierei, Mircea Lucescu le-a antrenat pe Corvinul, Dinamo, Pisa, Brescia, Reggiana, Rapid, Inter, Galatasaray, Beșiktaș, Șahtior și Zenit. În această perioadă, "Il Luce" a câștigat 34 de trofee, fiind cel mai titrat antrenor român. Lucescu a avut parte și de două experiențe ca selecționer, la cârma naționalei României și a Turciei.
Santos, echipa pentru care a evoluat și Neymar timp de 4 sezoane, a încheiat pe locul secund ultimul sezon din Brazilia, la 16 puncte în spatele campioanei Flamengo. Din 2004 n-a mai reușit Santos să câștige titlul, însă în această perioadă și-a trecut în palmares Copa Libertadores, cel mai râvnit trofeu din America de Sud.
Fotbal
Mircea Lucescu, ales Antrenorul Anului 2021 în Ucraina! Ce punctaj a avut în analiza realizată
27/12/2021 LA 13:14
Romanian Liga I
Mirel Rădoi și-a ales favoriții din Liga 1! + Cine sunt stranierii preferați ai fostului selecționer
25/12/2021 LA 15:43