"Domnul Lucescu a avut câteva probleme de rezolvat zilele acestea în străinătate, iar când va reveni sper să avem discuţia hotărâtoare. Am spus de mai multe ori, este un om de-a dreptul formidabil şi trebuie să reintre în fotbal. Rapidul ar deveni mult mai puternic dacă este coordonat de Mircea Lucescu. Asta nu înseamnă că Daniel Pancu ar avea vreo problemă. El rămâne antrenorul echipei şi să sperăm că lucrurile vor continua la fel ca în ultimele etape.", a declarat Tudorache, pentru Digi Sport.
Potrivit informațiilor DigiSport, Mircea Lucescu ar urma să devină manager general la Rapid, unde s-ar ocupa de strategia de transferuri, dar și de centrul de copii și juniori.
Mircea Lucescu (74 de ani) este liber de contract din februarie 2019, după ce a părăsit echipa națională a Turciei. Antrenorul a pregătit-o pe Rapid în două mandate, la sfârșitul anilor '90, câștigând titlul în sezonul 1998/1999. Tehnicianul a fost văzut în mai multe rânduri asistând la meciurile echipei giuleștene disputate pe Stadionul Regie, în actuala stagiune.
Fotbal
Georginio Wijnaldum, dornic să revină în Premier League. De ce nu mai vrea să continue la PSG
ACUM UN MINUT
În acest sezon, Rapid speră să obțină promovarea în Liga 1. După 17 meciuri disputate, echipa lui Daniel Pancu ocupă locul 3 în Liga 2, cu 31 de puncte.
Fotbal
Fotbalul nu mai este cel mai urmărit sport din România! Ce a detronat "sportul rege"
ACUM 12 MINUTE
Romanian Liga I
Dinamo apelează la superstiții înaintea derby-ului cu FCSB!
ACUM O ORĂ