Dinamo Kiev este foarte aproape să devină campioană în Ucraina. Trupa pregătită de Mircea Lucescu s-a impus în derby-ul cu marea rivală Șahtior, scor 1-0, în etapa a 22-a din campionat. Carlos de Pena a marcat unicul gol al partidei, din penalty, în minutul 34.
În urma succesului de astăzi, Dinamo a mărit avansul la 10 puncte față de Șahtior, cu 4 etape rămase până la finalul sezonului. Trupa lui "Il Luce" are nevoie de o victorie în runda următoare, cu Inhulets, pentru a-și asigura matematic titlul de campioană.

Mircea Lucescu, la un pas de titlu în Ucraina! Ce a spus după Șahtior - Dinamo Kiev 0-1

Premier League
Liverpool și Manchester City s-au distrat în Cupa Ligii! Eroul serii, dat de echipa "Albinelor"
ACUM 4 ORE
Mircea Lucescu - al doilea cel mai titrat antrenor din istorie - se află foarte aproape să-și treacă un nou trofeu în palmares. Tehnicianul român a oferit o primă reacție la finalul meciului cu Șahtior, fosta sa echipă, spunând că gazdele "n-au avut vreo ocazie" în duelul din această seară:
"Dacă ar fi câștigat, Șahtior ne-ar fi făcut viața grea pe acest final de sezon. Din punct de vedere tactic, jocul a fost foarte echilibrat, nu s-a văzut vreo diferență. Noi ne-am organizat foarte bine în apărare, am blocat toate zonele și Șahtior nu a avut nici măcar o ocazie.
Nu a fost deloc un joc spectaculos, dar așa se întâmplă atunci când în joc este soarta unui titlu. Ca să câștigi un titlu ai nevoie de o organizare defensivă impecabilă. Este o victorie extrem de importantă.", a spus Mircea Lucescu, citat de Sport.ua.
Mircea Lucescu a câștigat deja un trofeu pe banca lui Dinamo Kiev - Supercupa Ucrainei -, iar acum "vânează" titlul de campioană, pe care l-a cucerit de 8 ori în perioada petrecută la Șahtior (2004-2016). De notat că Dinamo se află și în semifinalele Cupei Ucrainei.
Fotbal
Încă o remontada marca Diego Simeone! Atletico Madrid, noul lider în la Liga
ACUM 5 ORE
Fotbal
Rapid București, calificare dramatică la miezul nopții în "optimile" Cupei României
ACUM 6 ORE