Antrenorul a mai spus că nu are de gând să se implice la Dinamo.
”Să zicem că aș putea să cumpăr Dinamo, apoi ce fac? Aș ține-o un an, doi, apoi aș aduce-o în aceeași situație. Eu n-am de gând să mă fac de râs, în niciun caz. La o echipă de fotbal de nivelul acesta trebuie o investiție permanentă. Cred că cea mai bună soluție pentru Dinamo e domnul Badea, care a avut un rol în a reuși să facă rezultate foarte bune în anii ’90. Apoi s-ar putea alătura și alți oameni. N-are rost să discutăm despre mine la Dinamo, eu am 74 de ani. E o chestie pentru oameni tineri, motivați”, a declarat Mircea Lucescu, la Digi Sport.
https://i.eurosport.com/2017/08/02/2138121.jpg
Fotbal
Rezumatul partidei Crystal Palace - Brighton 1-1. Oaspeții au luptat până la ultima fază
ACUM 7 ORE
"Trebuie făcut stadionul, care mai durează încă 4-5 ani. Fără un stadion, nu poți să faci performanță, e imposibil. Stadionul atrage, creează atmosferă favorabilă performanței, înseamnă foarte mult. Dinamo a ajuns într-o situație incredibilă, din cauza celor care au condus acest club și nu s-au gândit la performanță”, a mai spus Lucescu.
În calitate de jucător al ”câinilor roșii”, Mircea Lucescu a câștigat 7 titluri de campion, iar ca antrenor, Lucescu a cucerit titlul o singură dată.
Romanian Liga I
Sorin Colceag, discurs dur după Craiova - Dinamo. "Du-te, tată, acasă dacă n-ai chef să muncești"
ACUM 7 ORE
Romanian Liga I
Jucătorii echipei Dinamo sunt cu moralul la pământ! Cum a comentat Sorescu umilința cu U Craiova
ACUM 8 ORE