După ce s-a despărțit de naționala Turciei, "Il Luce" a cochetat cu ideea retragerii, având în vedere că a ajuns la o vârstă respectabilă, 74 de ani.
Nu a putut sta departe de fenomen, însă, și acum se pare că e din nou gata să se întoarcă în iarbă. Dinamo Moscova tatona posibilitatea de a-l aduce pe banca tehnică de mai mult timp, iar acum părțile au ajuns la un acord. O spune chiar agentul antrenorului, Arcadie Zaporojanu.
Mircea vrea să o antreneze pe Dinamo, și-a dat acordul. Acum mai trebuie rezulvate câteva chestiuni organizatorice | Arcadie Zaporojanu, pentru
.
Romanian Liga I
Denis Alibec, dorit în Turcia și Rusia! Ce le-a transmis șefilor de la CFR Cluj
ACUM 3 MINUTE

Mircea Lucescu revine în Rusia

Va fi a doua experiență a lui "Il Luce" în prima divizie din Rusia, după ce în stagiunea 2016-2017 a antrenat-o pe Zenit.
El este însă extrem de familiarizat cu spațiul ex-sovietic, cele mai mari performanțe din cariera de tehnician fiind legate de Șahtior. Cu formația ucraineană a câștigat 8 titluri de campion și Cupa UEFA (2008-2009).
Lucescu o va prelua pe Dinamo Moscova într-o perioadă critică, formația din capitala Rusiei fiind în acest moment pe locul 15, din 16 echipe, după derularea a 12 etape.
De 12 ori campioană în Uniunea Sovietică/Rusia, Dinamo Moscova are în acest moment un lot destul de slab, dar probabil lui Lucescu i s-au promis investiții importante în transferuri. Vedeta echipei e în acest moment Maximilian Philipp, fost jucător la Borussia Dortmund.
Africa Cup of Nations
Aubameyang s-ar putea întoarce în Anglia înainte de finalul Cupei Africii! Care este starea lui
ACUM 30 MINUTE
Championship
Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League! Fulham, cea mai ofensivă echipă din Anglia
ACUM O ORĂ