Mircea Lucescu şi-a prelungit cu un an contractul cu Dinamo Kiev, până în 2024, a anunţat preşedintele campioanei Ucrainei, Igor Surkis, într-un interviu publicat luni de site-ul clubului.
"De ce i-am prelungit contractul lui Lucescu până în 2024? Dacă jucătorii mei ar fi aflat că este ultimul lui sezon la club? Ce atitudine vor avea faţă de muncă? Se vor gândi că mâine vine un nou antrenor", a declarat Igor Surkis.

Mircea Lucescu se pregătește de meciul cu Bayern Munchen

Liga
Pique pune paie pe foc înainte de El Clasico! Ce star de la Real trebuia să ajungă la Barcelona
ACUM CÂTEVA SECUNDE
"Calitatea fotbalului este principala prioritate. Asta mă bucură. Mi-a plăcut cum echipa a respectat planul de joc în meciul cu Benfica. Cu mai mult noroc, puteam să câştigăm, dar puteam şi să pierdem. Încă mai există o oarecare teamă, însă a fost evident că jucătorii au respectat planul", a spus Surkis.
"În campionat jucăm bine, avem o singură remiză în opt etape. Nu uitaţi că la începutul campionatului Lucescu nu a putut fi prezent la meciuri, iar asta i-a afectat mult pe tinerii noştri jucători", a adăugat oficialul lui Dinamo Kiev.
https://i.eurosport.com/2021/04/12/3039770.jpg
"Ne aşteaptă acum un meci foarte greu în deplasare în faţa lui Bayern Munchen. Cine ştie, poate vom obţine un rezultat bun. Chiar vreau să reînnodăm cu tradiţia glorioasă a lui Dinamo 1999, când nu am jucat mai slab decât Bayern (în semifinalele Ligii Campionilor - n. r.) Astăzi nu putem decât să visăm aşa ceva, însă dacă visăm, se poate întâmpla", a spus Surkis.
"Astăzi sunt mulţumit de munca echipei noastre şi-mi scot pălăria în faţa lui Lucescu, la vârsta lui să lucrezi astfel", a încheiat Surkis.
Lucescu o antrenează pe Dinamo Kiev din vara anului 2020. În sezonul trecut, Dinamo a jucat 43 de meciuri în toate competiţiile (prima ligă ucraineană, Liga Campionilor, Europa League, Cupa Ucrainei, Supercupa Ucrainei), înregistrând 28 de victorii, 8 remize, 7 înfrângeri.
Echipa a revenit în Liga Campionilor după o perioadă de absenţă şi a ajung până în optimile de finală a Europa League, pe lângă câștigarea celor trei trofee interne.
Sursa: Agerpres
Liga
Bartomeu a dezvăluit care este adevărata cauză a dezastrului financiar de la Barcelona
ACUM 12 MINUTE
Premier League
"Ronaldo nu e nici măcar în top 5!" Starul lui United, făcut praf de un fost atacant de la Real
ACUM O ORĂ